torsdag 24. desember 2015

Vintage lamper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff.

Finn Retro Vegglamper. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Fra lamper med flexarme og elegante sakselamper til varianter i køligt stålfinish og tyske industrielle design – vi bestræber os altid på at føre et bredt udvalg af vintage lamper.


Tag et kig på vores mange vintage lamper her på siden, og oplev en verden for sig – en verden af klassiske former og tidløse udtryk. Klassiske og tidløse design med sjel og historie, som er mer populære enn noen gang. Er du ute etter ekte vintage lamper og møbler?


Her kan du finne skjulte skatter og flotte vintage produkter innen møbler, biler, lamper og dekorobjekter.

Vintage Art Deco-stil Lampe med blomst fra Memento Mori. Røde runde lamper med stjerner. Vintage er en flott gulvlampe i en nydelig mint farge og kobber detaljer. Snorbryter sitter på lampen. Vi anbefaler bruk av LED pære for lavest varmeutvikling!


Lave priser og rask levering. Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Her finner du også romantiske lysekroner og lamper som passer perfekt til den herlige franske landstilen eller til deg som elsker factory- lamper inspirert av de ekte gamle skjønne ting.


Vintage utseende lysekroner og lamper er et must i det romantiske vintage hjemmet og vi bare elsker stemningen disse vakre lysekronene og lampene gir. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Du kommer ikke til å ha noen problemer med å finne lamper som passer inn i ditt hjem hos Chilli! Lamper lyssetter dine rom og er på den måten grunnlaget for at innredningen skal fungere. En del rom trenger mye lys, spredt over hele rommet, mens andre skal ha mindre belysning, der deler av rommet får dunkel belysning.


På noen lamper kan du trekke ledningen inn i dekslet ved opphenget. Slik gjemmer du den bort.

Sikkerhet skal alltid komme først. Dessuten vil garantien falle bort hvis du gjør endringer på lampen. Vi fører kjente og unike merker fra hele verden til dame og herre. Hos oss får du det siste innen trender og med personlig service!


Velkommen inn til nettbutikken. Våre LED- lamper er alltid i den beste kvaliteten og du får den helt riktige fargen på lyset som du kjenner igjen fra glødepærer og sparepærer. Dessverre er LED- lamper ofte en del dyrere enn andre lamper , til gjengjeld skal du ikke tenke på å skifte pærer da den er innebygd og holder i ca. Her finner du romantiske lysekroner og lamper som passer perfekt til den herlige franske landstilen eller til deg som elsker factory- lamper inspirert av de ekte gamle skjønne ting. Selger to helt rå vintage lamper.


Begge er i god stand men har ujordet støpsel. Søkeord: vintage , retro, eklektisk,. Butik med RENOVEREDE Retro Lamper og Retro Møbler. Jeg håndplukker selv alle varer.


Udvalget i min butik er langt. Håndbyggede lamper – upcycling!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg