onsdag 23. desember 2015

Åpningstider k1 jula 2016

Jula Tromsø finner du sentralt plassert på Langnes handelsområde. K, vegg i vegg med Elkjøp Megastore. Like ved Kligger Jekta Storsenter med sine rundt 1butikker. I tilknytning til disse sentrene finner du godt med parkeringsplasser, både inne- og utendørs.


Saldo på kortet kan man lese av i gavekortautomaten på K1.

Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Deler på denne siden.


Hjelp for tilgjengelighet. Vi ligger sentralt til langs Ehvor avkjøringene er godt merket med Hvervenmoen både fra øst og vest, og er kun en minutters kjøretur fra bykjernen i Hønefoss. Jula Hønefoss ligger på Hvervenmoen, et av Ringerikes flotte nye handelsområdet.


Jula Sarpsborg ligger sentralt plassert på Tunejordet, nærmere bestemt Tune Handelspark.

Hagelan Expert og Coop, samt at Tunejordet er et godt etablert handelsområdet hvor du kan finne det meste du trenger. Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Jula Gjøvik ligger helt inntil Riksvei på Kallerud Handelspark, hvor våre nærmeste naboer er Expert og Coop Ekstra.


Det er enkelt å ta seg hit med bil og vi har mange parkeringsplasser rett utenfor døren som våre kunder kan benytte. Nærmeste busstopp, Brusvehagen er kun 5-minutter unna. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. VARFÖR SKICKAS BREV I RETOUR NÄR ADRESSEN ÄR RÄTT? Vi bor på Varden och det har hänt att vi inte fått breven till vår adress.


Gull, ur, optikk og accessories Hu hår og velvære Hus og hjem Klær og mote Lek, hobby, bok og papir Mat og drikke. Avvikende åpningstider ved høytid o. Noen butikker og virksomheter har åpningstider som avviker fra senterets ordinære åpningstider. Se butikkoversikt for butikkenes åpningstider.


Ser du etter åpningstidene til Jula ? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Jula i Orkidehøgda i Mjøndalen på Tiendeo. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Frimerker til samling. Alt du må vite om jul. Se våre smarte tips til hvordan du enklest løser henting og sending av post.


Mange steder har reduserte åpningstider på helligdagene og i romjula. Sjekk åpningstider for butikker, turistinformasjon og attraksjoner i Oslo. Her kan barna leke mens du handler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg