fredag 18. desember 2015

Seajet bunnstoff tørketid

Seajet bunnstoff tørketid

Akkurat nå Rabatter fra til. Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Dersom man legger to strøk, kan dette vare for opp til to sesonger.


Seajet bunnstoff tørketid

Det anbefales også å bruke et ekstra strøk bunnstoff på båtens skarpe kanter og et strøk rett under vannlinjen, fordi her er det mest utsatt for vannstrømninger. Hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing og øke effektiviteten, er bruk av vanlig bunnstoff svært viktig. Ventet til dagen etter og slipte så lett igjen før strøk nr. Etter at det hadde tørket slik at det ikke svertet lengre la jeg på lag med seajet 0bunnstoff.


Etter bare kort tørketid krakelerte bunnstoffet! Hva i huleste har jeg gjort feil? Egnet for alle båttyper,. OBS: Kan ikke brukes på aluminiumsbåter! Seajet bunnstoff til bra priser.


Regner med at du har selvpolerende bunnstoff og fulgt oppskriften m. Med et hardt bunnstoff er malingsfilmen like tykk gjennom hele sesongen, noe som gjør den mer robust mot slitasje hvis man f. Harde bunnstoff kritter ikke. Med et selvpolerende bunnstoff trenger du kun å spyle båten med høytrykkspyler etter endt sesong eller før et nytt malingsstrøk påføres. Velkommen til Sola Shipping’s hjemmeside. Her vil du finne informasjon om vår organisasjon, våre leverandører, og hvilke produkter og tjenester vi kan tilby.


Bunnstoffet har tilsatte aktive biocider i tillegg til kobberdioksyd noe som gjør det ekstremt motstandsdyktig mot både rur, alger og slim. Selvpolerende høyeffektivt bunnstoff med høyt innhold av kobberdioksid holder din båt ren, glatt og fri for begroing gjennom hele sesongen. Stort utvalg og rask levering. Det finnes mange metoder for bunnstoffing.


Seajet bunnstoff tørketid

Alt fra utstyr, bunnstoff og fremgangs. Sørg også for at du har riktig type bunnstoff og sjekk gjerne i malingsprodusentene sine brosjyrer og nettsider for mer veiledning. Begynn med å se på lufttemperaturen – under fem grader celsius gir betraktelig lenger tørketid på bunnstoff. Husk at sømmer er ekstra tykke og kan kreve noe lenger tørketid enn resten av kalesjen. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff.


Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. Kjøp nå Legg til sammenligning. Temperaturfella Selv om det frister å gå i gang med maling av båten, så er det verdt å sjekke temperaturen først. Husk også at det er temperaturen i overflaten som skal males som teller.


Seajet bunnstoff tørketid

Hardt bunnstoff med superglatt overflate for høyere fart og ytelse. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen.


Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium. Dette klarte seg bra gjennom første sesong.


Valg av bunnstoff dreier seg imidlertid om mer enn kun å velge hvilken type bunnstoff som passer båten din, det handler også om å velge farge. Mens en sort båt kan ha lite groe, kan en lys båt malt med samme bunnstoff ha mye groe. Generelt gror det mindre på båter smurt med sort bunnstoff , enn båter som er smurt med hvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg