torsdag 17. desember 2015

Grått gulv stue

Grått gulv stue

Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Gulv i alle fasonger og størrelser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Og et eksklusivt og elegant gulv trenger ikke koste mer enn en god sofa.


Hvite og grålige gulv mest populære. De hvite gulvene får du i tresortene ask eller eik, og gir et stilrent og eksklusivt inntrykk både inntil hvite fargetoner og mørkere kontrastfarger. Men det er ikke alltid bankers med hvite gulv.


Disse gulvene er mindre gylne, og mer diskret i så måte. Gylne grønntoner er spesielt vakkert til gylne tregulv. Gulvet som eldes med verdighet. Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset – da har du truffet blink.


Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. Den mer eksklusive enstavsparketten har hele deler av treet skåret ut, og gir et stilrent uttrykk. Dersom du absolutt må ha de grå veggene, heng for guds skyld opp bilder og kunst som dekker det meste, og velg en annen farge på gulv og sofa. De nyansene som faktisk gjør grått best, er eik, furu og gran.


Disse tresortene myker opp det grå , gjør den mer tålelig og bitte lite grann hyggeligere. Få tips til å fikse gamle tregulv hos Bo. Heltre parkett legges normalt ved å skru eller lime, eller legge såkalt flytende gulv. Her anbefales det gjerne å få fagfolk til montere gulvet slik at det blir gjort forskriftsmessig.


Grått gulv stue

Begge typer parkett, både vanlig og heltre, gjør seg absolutt godt i stuen og får etter hvert en fin patina, tipser interiørdesigneren. Med malte gulv kan du oppnå et flott resultat som gir nytt liv til hjemmet. Hvis gulvet er svært slitt kan det også brukes som en midlertidig løsning før en mer omfattende runde med sliping og etterfølgende behandling. Malte gulv gir innredningen ro ved at underlaget er ensartet over hele flaten. Lyse gulv har gjerne en herlig friskhet, mens mørkere gulv som valnøtt eller kirsebær gir en vakker eleganse til rommet.


Som en myk og nøytral ramme i rommet falt valget på heldekkende teppe. Kombinert med et par store puter blir også selve gulvet et stort møbel der hele familien kan slumre. Luven er myk og rufsete, omtrent som en bredstripet cordføyel. Teppet forandrer seg hele tiden etter hvordan lyset fallet, noe som gir et livlig og lekkert. Kirsten synes grått passer fint til stål, betong og sink – materialer som finnes i mange hjem allerede.


Hun tipser også om at gulvet kan være en spennende flate å teste på dersom man vil prøve grått. Den grå veggen er malt i fargen RTorden fra Dyrup. Veggen over sengen er malt i fargen solsort fra Dyrup. MegaFlis fører en rekke typer av laminatgulv. Hos oss finner du laminatgulv fra de kjente merkevarene Berry Alloc, Pergo og Egger.


I tillegg til gulv , fører vi også lister, underlag, egnet verktøy og alt tilbehør du trenger til ditt laminatgulv. Laminatulv er et godt valg av gulvmateriale, både i hjemmet og på kontoret. Grå gulv øker i popularitet og med god grunn. Grå er en allsidig farge som kommer i både kjølige og varme nyanser. Det er også en nøytral farge, hvilket betyr at mulighetene er uendelige.


Grått gulv stue

Vi elsker den moderne klassikeren og vi tror du vil elske den også! Oppdag alle grå gulv. Vil du skape en stue inspirert av fargene fra blåfjell og den blå timen? Denne fargen er lekker med et lyst teppe eller gulv som lysner hele rommet med den mørke blåfargen på veggen.


Bruk lyse interiørartikler i sofa, på lampen eller et rustikt trebord. Fargen som er brukt på veggen er Blåfjell. Siden de aller fleste gulvene i dag monteres med klikklås, er de svært selvbyggervennlige. Alle” kan legge et parkettgulv i stua i løpet av en dag eller en helg, les også våre Gjør det selv-vettregler før du setter igang!


Grått gulv stue

Johnny Jensen i Gulvspesialisten har arbeidet med gulv i over år. Store gulvtepper er også viktige for skape trivsel i hjemmet. De er et mykt underlag som holder føttene dine varme og hjelper deg å dele opp store rom i ulike soner.


Velg et klassisk sort, hvitt eller grått teppe som aldri går av moten eller gi den minimalistiske innredningen nytt liv med et fargerikt teppe. Morten er en flott leselampe i fargen tinn med bevegelig arm. Dimmeren sitter på stangen, slik at her kan du regulere lyset etter behov. Vi anbefaler bruk av LED. Gulvbelegg - spar opptil på gulvbelegg.


Gulvdeal - norges største ! Visdal mener at grått vil ta plassen til kaffe latte. Den passer fint til stål, betong og sink - materialer som finnes i de fleste hjem allerede. Det har de siste årene blitt mer populært, spesielt i de nordiske lan å følge trenden med flis i andre rom enn kun bad.


I dag er flis et godt egnet materiale til laminat eller parkett. Flis til stue , gang og soverom har en høy slitestyrke og holdbarhet. Med varmekabel støpt ned under, vil du få et lunt og godt gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg