fredag 25. desember 2015

Konfirmasjonsbord rosa

Konfirmasjonsbord i ulike nyanser av rosa. Når mor vil ha sart rosa og konfirmanten ønsker knallrosa, kan en miks av ulike rosanyanser være en super løsning. Dette fine festbordeti sart rosa og sterk korall har jeg vist frem før, men det er superaktuelt nå som konfirmasjonssesongen nærmer seg. Rosa og blått er vanlige farger på konfirmasjonsbordet, men andre farger kan også brukes. Denne vårlige blomsterdekorasjonen med friske grønne nelliker og roser i sart fersken passer både til konfirmasjon og andre fester.


Se mer av denne dekorasjonen her.

Skal du pynte et bord til jente med rosa blomster har du et vell av blomster å velge mellom. Med en lekker naturfarget linduk, pynt i en feminin rosa nyanse, samt søte sukkulenter og røff keramikk ble dette bordet både trendy og tøft. Den fine fargekombinasjonen kan dessuten brukes på et bord sammen med mer klassisk bordpynt. Et konfirmasjonsbord som skal falle i smak hos en ung konfirmant kan godt være litt lekent og kreativt. Nå nærmer den store dagen seg med stormskritt, og det er mye man må ta stilling til før dagen opprinner.


Er invitasjonene sendt ut? Gjestebok - Pudder Rosa - blanke sider. En unik og fin gjestebok i rosa med moderne og lekker gulltekst på forsiden.


Den inneholder blanke sider, og inneholder ingen referanser, som vil si at den kan benyttes til hvilken anledning som helst.

Passer til både bryllup, konfirmasjon og dåp. I tillegg skal man dekke et festlig konfirmasjonsbord og pynte i lokalet. Dekk et personlig konfirmasjonsbord.


Heldigvis finner du alt du trenger av konfirmasjonspynt til å dekke et festlig konfirmasjonsbord og skape den riktige stemningen i festlokalet her hos Selskapsshop! Rosa middagsserviett under, men kunne også vært fin med en hvit middagsserviett under. En enkel rosa serviett med tynne hvite striper, og en hvit middagsserviett under.


Dette gir et rolig uttrykk på bordet, men gir mer effekt enn en ensfarget rosa over. Tanken på å pynte bord selv kan være skremmende for mange, men om en delere det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til. Dekorhyssing - Bakers Twine - meter - Rosa. Dekorativ dekorhyssing som kan brukes til alt fra gaver til borddekorasjoner.


Tråden er av bomull og vi har disse i mange forskjellige farger. Dette har vært en morsom jobb i holde på med. Dette bordet er stylet i tema “Pastell”, og fremstår lett og feminint. Velg også gjerne en annen farge på båndene (eventuelt droppe dem). Vår stylist dekker konfirmasjonsbord Vår stylist, Tine Bjørnsen, viser deg hvordan du dekker et utradisjonelt konfirmasjonsbord.


Gi dine gjester en visuell appetittvekker! Hvorfor ikke gjøre noe helt annet og utradisjonelt til konfirmanten? På det ene bordet har jeg bare valgt blomster i rødrosa farger.

Det gjør at bordet blir rolig og stilfullt, og ikke så rotete. Samtidig er det bare gøy med stor variasjon innen den paletten. Bruk gjerne farger fra den helt sarte rosa til dyp rø anbefaler hun. Gjør den store dagen ekstra spesiell. Ta vare på minnene fra den store dagen.


Utstyr: Brudeslør, en rosa rose , en hortensia blomst, hyssing, liten vase og snitte kniv. Sett sammen blomstene. Et mye større utvalg av bordpynt til konfirmasjon selges i vår Selskapsshop! Klikk på bildene for å se større versjon. Her er et lite utvalg av innen.


Pioner, roser , brudeslør, eucalyptusblader og disse hvite blomstene som jeg aldri husker navnet på. Jeg er ingen blomsterdekoratør, men liker å sette sammen blomster. Så dette blir ikke etter boka, men blomster er så vakkert i seg selv, at da går det fint uansett.


Sjarm og Glede har det du trenger for å pynte bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg