onsdag 16. desember 2015

Svart hvitt bilder interiør

Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen!


Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.

Svart og hvitt er alltid moderne. Med en svarthvit base på veggen kan du enkelt bytte ut og legge til farge på interiøret hvis du vil. Vi har en mengde svarthvite plakater med alt fra fotokunst til grafiske motiver og naturmotiv. Hvis det er én ting vi vet med sikkerhet, så er det at det er flere enn oss som liker svarte og hvite posters, bilder og plakater svært godt.


Med prints i svart og hvit farge får man en stilsikker og god følelse i rommet man velger å plassere dem i. Bilder i svart - hvitt er tidløse og moderne, de harmonerer godt uansett interiør ellers, og lar deg leke med kraftige farger på feks sofaputene uten at det blir for mye. De aller fleste fargebilder på Veggbilder. Det enkle er ofte det beste, og det er interiøret til Henrick et godt eksempel på.


Basefargene er svart og hvitt med få, men effektfulle, fargeklatter.

Her har kontrastene i form, materiale og farge fått stort spillerom, og resultatet er overraskende, lekent og gjennomført. Det er vel ingen hemmelighet at jeg liker det, hihi, men jeg liker å myke det litt opp med både tre og gråtoner. Elena tok bilder av forskjellig i dag, også av meg, hun er glad i ta bilder og jeg er ikke redd for å låne henne kamera så forsiktig som hun er.


Hun understreker at den glansede perioden er over, nå er det matte flater krydret med blanke detaljer. Et monokromt interiør i svarthvitt trenger ikke å være verken kjedelig eller fargeløst – tvert imot. Hvite vegger og tak, kanskje med hvite gulv i tillegg, skaper et nøytralt lerret du kan tegne på med svarte og grå detaljer i form av møbler, tekstiler, belysning og smågjenstander.


Bloomingville: Et interiør i svart , hvitt og grått behøver ikke bli utpreget maskulint. People of Tomorrow designer unike interiør posters og kunstplakater. Her finner du stort utvalg av moderne og fine bilder til å innrede ditt hjem. Vi mener at kunst skal være for alle, og tilbyr derfor unike prints til gode priser. Velg blant hundrevis av motiver.


Vintage svart - hvitt - bilder , er det lett å gjøremed sine egne hender, ved hjelp av ulike mønstre og koble dem sammen til en. Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Radikalt kontrast svart - hvitt palett, som vi er så vant til klær, er noe alarmerende hjemme, men bare opp til det øyeblikket når du kommer til den faktiske svart og hvitt interiør og fullt føle effekten av wah-effekten. Bilder plassert eksplisitt på offentlige domener.


Du kan bruke alle bildene fra dette galleriet til det du vil, bruk dem fritt til. Her kan en gjøre det meste - så lenge en velger svarte eller hvite elementer. Selve stilen og formen står en mye friere til å velge: Enten du er glad i maksimalistisk barokk eller ren minimalisme.

Dette er stilen for deg som er lei av farger og synes livet ser bedre ut i svart - svart eller hvitt - hvitt. Før du går videre til utformingen av badet i svart og hvitt , er det bedre å ikke bare distribuerepalett på interiøret , men også å tenke ut en kombinasjon av hvite og svarte farger. For eksempel er det klassiske alternativet plasseringen av svarte og hvite badefliser i et sjakkbrettmønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg