tirsdag 15. desember 2015

Syltetøyglass med skrulokk

Elegant syltetøyglass med lokk. Lokkene er høyere enn standard lokkene og gir et eksklusivt preg. Syltetøyglass med skrulokk fra Le Parfait. Glasset er svakt konisk formet.


Finnes i flere størrelser. IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, klart glass, Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy. Den aromatette forseglingen bevarer matens smak og duft lenger.


Vask produktet før første gangs bruk. Ekstra gummipakninger kan kjøpes separat. Pappkartong med 1plastbegere med lokk. Med glass – og metallemballasje menes emballasjen som er rundt. Dine tomme syltetøyglass og hermetikkbokser kan bli til nye produkter i. Har emballasjen lokk , så fyll den halvfull med kaldt vann, skru på lokket og rist for å. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. For enkle forsøk med over- og undertrykk.


Vanlig syltetøyglass med skrulokk med pakning. Slangestussen holdes tett ved hjelp av en O-ring. For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer på krukker, bokser eller flasker. Europris - Mer til overs!


Syltetøyglass med skrulokk

Dimensjoner: Høyde 76mm, Diameter 69mm, Høyde etikettområde 55mm. Se ideen til Snøkule av syltetøyglass med pynt, vann og glimmer inni og følg veiledningen som er gratis. Snøkulen er laget av et gjenbruksglass med skrulokk.


Gi tomme syltetøyglass nytt liv. Flyter kjøkkenet eller boden din over av ting som ikke har noen fast plass, men som du likevel må ha tilgjengelig? Hvis skapet ditt samtidig er fullt av tomme syltetøyglass (eller andre glass med skrulokk ), så kan du gi dem nytt liv. Kan glass med skrulokk fra kjøpte matvarer kokes og brukes til syltetøy, hermetisering m. Hvis man bruker brukte syltetøyglass med sånn klikk-lokk blir de.


Syltetøyglass med skrulokk

Bruker du glass med skrulokk kan du trykke lett på toppen etter at. La oljen boble så vidt, det vil si ay små luftbobler skal komme sakte til. Weck glass, Weckjar til fermentering, sylting, safting. Om du leter etter syltetøyglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Norgesglass eller syltetøyglass er også fine som små drivhus.


Kjøp på nett og få rask levering. Tips: Stapp humlen i vaskede syltetøyglass med skrulokk og putt i fryseren. Plastpose er ikke tett nok!


Du kan fryse humlen før den er tørket også, men da vil den ta mye større plass. Bitterstoffet lupulin er grunnen til at man begynte å bruke humle i ølbrygging. Til de lokkene (klikk-lokk) så har jeg brukt de i flere år og det fungerer helt fint.


Ellers har jeg en annen teknikk som noen kanskje vil prøve: Rene glass fylles med varmt syltetøy (e.l.) og settes i stekeovnen med lokket (jeg bruker glass med gummistrikk eller nå for tiden silikonstrikk) halvveis på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg