mandag 14. desember 2015

Butinox sperrende maling

Butinox sperrende maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


Butinox sperrende maling

Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nå holder det med strøk der du tidligere måtte ha strøk. Det er en effektiv kombinasjonsmaling, sperregrunning og toppstrøk i ett! Med dette produktet halverer du arbeidstiden da du kun trenger strøk.


Sperregunning og maling i ett. Les tester og omtaler før du kjøper. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder.


Butinox sperrende maling

Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet). Ved nødvendig vask må pH-verdien ikke overstige pH 5. BUTINOX Interiørvask anbefales. Spar tid og penger, med sperregrunning og toppstrøk i ett og samme spann. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Vi har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilke farge, siden malingen er en 3-i-kvalitet og kan brukes på panel, slettvegg og lister.


En alt-i-ett maling som bidrar til en arbeidseffektiv hverdag. Produktet er en grunning og toppstøk i ett og samme spann. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge.


Butinox sperrende maling

En effektiv kombinasjonsmaling med grunning og toppstrøk i ett fra Butinox med matt finish for innendørs bruk i tørre rom. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk.


Denne vannbaserte, matte og løsmiddelfrie akrylmalingen er en effektiv kombinasjonsmaling som benyttes som grunning og toppstrøk i tak, panel, og slette vegger. Teknisk datablad - Engelsk. Langvarig nymalt utseende. Spesialmaling for dør og vindu. Fyll inn ste postnummer eller butikknavn.


Butinox Interiør Barnerom 3-i- en og samme maling til vegg, panel og list. Ekstra omsorg til de minste i huset. Minimal lukt, uten skadelig avdamping. Søk etter butinox maling på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på butinox maling fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Når Jenny og Anders flyttet inn i huset sitt var de hvite veggene fulle av kvistgjennomslag. De så rett og slett slitte og ustelte ut. Husk at før malingen påføres må det vaskes.


Det vil også bidra til redusert røyklukt, sier han. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg