torsdag 31. desember 2015

Hva er innfatning

Stort utvalg av linser, briller, solbriller og tilbehør. Bestill fra LensWay i dag! Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Se utvalget av briller til herre.


Finn de brillene som passer deg!

Kjøp briller til dame online. Se hele utvalget på nettet! Bredt utvalg av nye briller. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Interoptik har et stort utvalget av innfatninger, og ekspertisen du trenger. Briller kan ha forskjellige funksjoner. Vanligst er for synskorreksjon der brillene har korrektive linser.

Et godt tips før du velger nye briller er å tenke på hva du skal bruke brillen til og hvilke behov du har. Uten innfatning briller gi en minimalistisk utseende i briller, noe som gjør glassene nesten usynlig i ansiktet. Linsene er sammenføyd ved nesebroen bare, festet direkte til innsiden av hver linse med små skruer. De er som oftest laget av stainlessteel, titan eller metall og nylon. Disse innfatningene kan du få i forskjellige fasonger, firkantet, rektangulære og runde.


Foruten den lave vekten vil en slik innfatning gi deg et luksuriøst men samtidlig enkelt uttrykk. Se noen av våre utvalgte briller. Når du kjøper en innfatning i en butikk, skal du være trygg på at innfatningene du finner er laget for markedet i ditt land. Dette ser du best på formen på støttene til neseputene.


På bildet til venstre, er det lett å se at støtten har en fin glatt bøy. Fra briller med katteøyeform til nerdete briller eller briller uten innfatning – med et såpass stort og variert utvalg innfatninger, er det ofte vanskelig å bestemme seg for hvilken design som er finest på deg. BEDRE SYN har noen tips som kan hjelpe deg til raskt og enkelt å finne ut hvilken ansiktstype du har, og hvilke brilleglass. Pris på databriller varierer ut ifra hvilken innfatning og type brilleglass du velger og har behov for.


Hos optiker vil du få hjelp til å finne den brillen som passer best for deg, og da vil du også få mer informasjon om pris. Les mer om databriller. Vårt Fineform-utvalg er laget spesielt for å være lette og ikke merkbare mot ansiktet.

Det er laget et smalt spor i glasskanten slik at innfatningen sitter delvis inne i glasset. Materialene som er brukt gir en innfatning som er så lett at du ikke merker at du har den på. Fås i prisklassen kr. Dekkes utgifter til innfatning utover det som er vanlig skal dette behandles som lønn fullt ut. Det vanlige i dag er at glass og innfatning er to ulike enheter.


Progressive briller er ikke noe man kjøper over disk. Alle slike er avhengig av svært nøyaktige målinger og utforming av glassene. Derfor er det heller ikke mulig å få prøvekjørt dem før man kjøper. Hva får man inkludert i prisen? Basisglass, men til barn anbefaler vi litt behandling på glassene, gjerne litt tynnere glass, avhengig av hvilken styrke de har, forklarer hun.


God kjennskap til edelstener er viktig for å kunne behandle dem korrekt. De fleste fattere er derfor også gemmologer. I dag er det svært få fattere igjen i Norge, og kunnskapen om faget er dessverre i ferd med å bli borte.


Har du interesse for faget og ønsker å vite mer, er det bare å ta kontakt. Vi tilbyr synsundersøkelse, briller, kontaktlinser, linseabonnement og solbriller i høy kvalitet til lave priser, besøk oss både på nett og i butikk. Dette er fordelene med progressive brilleglass.


Våre beste progressive brilleglass gir et bredere lesefelt, mellomsone og avstandsfelt. Komposittmaterialer er materialer sammensatt av to eller flere forskjellige materialer. De kalles også kompositter.


Eksempler på komposittmaterialer er armert betong og glassfiberarmert plast. Som du kan se av tabellen nedenfor, er det store prisforskjeller de ulike kjedene imellom, når det kommer til hvor billig den billigste brillen egentlig er. Det er Krogh Optikk som kan tilby Norges billigste brille: De tar 6kroner for et fiks ferdig par briller - glass, antirefleks, antiripe, innfatninger og tilpasning inkludert. Naturfiber er en spesiell fibergruppe som er tatt i bruk igjen industrielt.


Disse fibrene har ofte høy stivhet i forhold til vekt, og er et godt og miljøvennlig alternativ, som etter hvert er mye brukt i f. De vanligste naturfibrene brukt i kompositter er : lin, hamp, jute, coir sisal abaca og bomull. Hvis du ikke er sikker på hvilke briller som passer for deg, om runde briller eller ovale briller er din stil, kan du sjekke ut vår smarte app Synsam Stylelab. Der du kan teste forskjellige briller gjennom mobiltelefonen din.


Er du ikke sikker på om du er nærsynt eller om du trenger progressive briller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg