torsdag 24. desember 2015

Smart oppbevaring bod

Hva er vel mer irriterende enn å måtte lete seg gjennom sommerkjoler, shortser og bikinier på leting etter vinterfrakken eller det tykke ullskjerfet? Smart oppbevaring med DAMHUS. I Norge har vi store variasjoner på garderoben fra sesong til sesong.


Interiørarkitekt Inger Ystgaard har i samarbeid med Hytteliv funnet mange smarte oppbevaringsløsninger til både gang og bod. Familien Myhren synes det var utfordrende å innrede gangen praktisk og funksjonelt med tanke på oppbevaring av sko og yttertøy. Det var viktig for oss å ha god plass til å henge opp jakker og annet.

Gode løsninger for oppbevaring gir deg enkel tilgang til tingene dine. Og valgmulighetene er nesten uendelige. Garderobeskap forbindes vanligvis med soverommet, men kan også brukes til oppbevaring i andre rom. Skapene kommer i mange varianter, og du står fritt til å velge det som passer deg best.


Trenger du noe å ha det i? Få bukt med ting som slenger rundt, og skap system i rotet med disse fiffige triksene. Hyller, kroker og smarte oppbevaringsbokser gir deg både orden og oversikt i boden og garasjen. Med Elfas innredningssystemer kan du enkelt organisere deg til mer plass og orden i både bod og garasje.

Utnytt takhøyden, hold gulvet fritt og organiser i soner og bokser. Maxbo gir deg tipsene du trenger. Lag en seng med oppbevaring ! En seng med oppbevaringsplass er smart og det er ikke så vanskelig å bygge den selv. Gå for hvite materialer hvis du liker at den ikke er tung og ruvende. Finn noen kraftige skuffemoduler eller en dyp kommode, som kan holde sengen stabil.


Den skal enten være i huset eller for eksempel i en garasje, og må stå klar når huset er ferdig til overtakelse. Tidligere gjaldt dette kun bygninger med flere boliger, mens det på et mer generelt grunnlag ble sagt at det skulle være tilstrekkelig plass egnet for oppbevaring. Hos IKEA finner du alt du trenger til oppbevaring av dine.


Vi har et bredt utvalg av fine oppbevaringsmøbler, bokser, kurver og alt du måtte trenge for smart lagring. Har du en bod full av hauger og bunker, og synes det virker uoverkommelig å få orden i kaoset? Slapp av, du er ikke alene! Og det er fullt mulig å lage et system som fungerer. Det beste rådet er å ta alt ut av boden og starte med å sette opp smale hyller, sier interiørarkitekt Eva Isachsen.


Bygg anneks eller komplementhus. Få bedre oppbevaring med en smart bod. Formgi din personlige uteplass med levegger og vindskjermer.

Vær kreativ i våre utekjøkken. Ram inn med solide gjerder, porter og rekkverk. I over år har vi arbeidet for at flere skal få forutsetninger til å skape rom for mer av det gode livet. Festes enkelt i bilens solskjerm. Her er eksempler på smart oppbevaring ! Ekstra stor takhøyde gir plass til oppbevaring i høyden.


Bruk hyller som romskillere – fremfor vegger da får du mer plass til ting du trenger å oppbevare. På hele vegger med skuffeløsninger, på soverom, hall, kleskott eller i en bod kan du merke hver skuff med en lapp om hva den innheholder eller bruke tavlemaling og kritt på skuffene for å merke innholdet. Værbestandig og vedlikeholdsfri plastbod med fast vindu, fuktbeskyttende gulv og låsbar dør (hengelås selges separat). Papirer, sko, småskrot og ladere blir fort flytende rundt.


Selv om rot ofte kan være et tegn på kreativitet, har Boligmani samlet de aller beste tipsene til smart oppbevaring fra det langstrakte internett, slik at du kan få litt enklere i jobben med å holde hjemmet fint og ryddig. Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Med vårt store utvalg av plastbokser og oppbevaringskurver i plast blir jobben med å skape orden og frigjøre plass mye enklere. For hus og leiligheter er nemlig fulle av luft og plass som vi kanskje ikke engang tenker kan oppfylle oppbevaringsbehovet så mange av oss har. Garasjeoppbevaring fra Byggmax.


Raskt, enkelt og billig. Har du en garasje, eller en bod du lagrer ting i, vet du også hvor raskt det hoper seg opp. Vi tilbyr deg skiholder og andre produkter, som hjelper til med organiseringen. Finn det du trenger på første forsøk Kan du bruke et skrujern og litt annet enkelt verktøy?


Sørg også for å ha praktiske arbeidsflater på et bor en arbeidsbenk eller sammenleggbare bukker, som du kan ta fram ved behov. Her kan du også finne sortimentsbokser og andre praktiske saker til oppbevaring av skruer, spiker, skiver og annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg