tirsdag 29. desember 2015

Solbriller i tre

Hos Interoptik finner du solbriller fra flere ulike merker og modeller. Hos Brilleland finner du solbriller fra kjente merker i ulike design. Tre er et lett materiale, og derfor er disse brillene behagelige å bære gjennom hele dagen.


Tre er et fornybart materiale, og det kan resirkuleres (som våre solbriller laget av skateboard- tre ). Alle innfatninger av tre er håndlagde, mens innfatninger av metall og plast gjerne er masseproduserte. Alle våre solbriller er håndlaget og i tre.

Tidløse solbriller av plast med naturtro tre -finish. Tre er et levende materiale, og treverket setter sitt naturlige særpreg på produktet. Derfor er alle våre solbriller unike. Skill deg ut fra mengden!


Trygg e-handel, som betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Vi har også solbriller for kvinner! Alle modeller fra Trendhim gir 1 beskyttelse for UVA og UVB stråler.


Dazewood lager solbriller av tre. We put a lot of time and energy in producing high quality sunglasses.

And due to variations in the wood you will never find two similar pairs of glasses. Her finner du et stort utvalg av solbriller for dame, herre og barn. Joakim Joakim er en brille du legger merke til med sin stilfulle røde ramme og stenger av tre.


Med en vekt på kun 21g kjenner du nesten ikke at du har den på deg. Solbrillene våre er laget for hånd med masse kjærlighet. På Trendhim har du alltid 3dagers returrett. Vi ønsker å gi deg en fantastisk. VUDD-gründer satset leilighetspengene sine på håndlagde solbriller i tre.


Vidar André Mohaugen (27) mente han kunne lage bedre solbriller enn mye av det han så. Woody Barcelona er et førsteklasses solbrillemerke som spesialiserer seg på å lage solbriller i tre. De har alltid vært kjent for sin kvalitet og design.


Dette er utrolig tydelig i deres Holy-Wood kolleksjon. Samlingen er veldig unik, fordi hver stil kombinerer vintage (inspirert fra klassisk kino) med moderne luksus. Vel, avgjørelsen var lett. Vi må lage solbriller i tre og gi dem navnet ”VUDD”!


Hva gjorde at du ville starte et eget solbrillemerke? Jeg kunne sagt at det lenge har vært en drøm å skulle starte å selge solbriller. Rose Rose er en tøff og tidløs brille som passer til alle anledninger.


Med en vekt på kun 22g kjenner du nesten ikke at du har den på deg.

Brillen har en innfatning i plast og brillearmer av tre , som sammen gir deg en solid brille med innslag av naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg