onsdag 16. desember 2015

Arkitekt+tilbygg+bærum

Legg inn anbud gratis hos oss! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Vi tegner bolig, enebolig, tilbygg , hytter og mer. Arkitekt tilbygg asker bærum oslo.

Som arkitekt er jeg spesielt opptatt av å få til optimale, funksjonelle og økonomiske løsninger for prosjektene jeg holder på med. Bolig, enebolig, tilbygg , påbygg, hytter. Boliger og hytter som jeg har tegnet finner du i mange av landets kommuner bl. Stavanger, Bergen, Mandal, Kragerø, Tjøme, Nøtterøy, Sirdal, Bærum , Asker, Oslo, Sel og Fredrikstad.


Vi skal bygge ein trippelgarasje som tilbygg til husene våre, med takterrasse over. Trenger ein arkitekt som kan tegne det opp, gjøre prisoverslag for byggingen samt hjelpe til med papirarbeidet for godkjenning. Er det noen som har hatt gode erfaringer med noen arkitekter ?

I Bærum har plan- og bygningstjenesten bygget opp et godt og levende fagmiljø for arkitekter. Denne gruppen vurderer kvalitetene i alt fra tilbygg til store. Hvorvidt det er nødvendig med en arkitekt i ditt tilbyggsprosjekt, avhenger av tilbyggets størrelse og kompleksitet. TRENGER JEG EN ARKITEKT TIL TILBYGG ? Utfyllende prosjektoversikt for Frost arkitekter.


Områdene ligger inn under Markaloven. Bærum kommunes arkitekturpris er en hederspris for byggverk og uteanlegg. Kommunearkitektene i Bærum er samlet til sitt ukentlige møte, og arkitekt MNAL Kauko Leskinen legger frem tegninger, kart og høyoppløselig fotomateriale på en storskjerm. Prisen skal gå til et byggverk eller til bygde omgivelser som utmerker seg gjennom sine kvaliteter.


Utarbeiding av rivesøknader, rammesøknader, arbeidstegninger og saksoppfølging. Prisutdelingen skjer i formannskapssalen i Bærum rådhus i Sandvika. MARK ONLINEARKITEKTENE tegner og søker over hele Norge.


Tilbygg , garasje og bod er tegnet for en familie på Høvik. De tre byggene er utført i samme materialer og konstruksjon, men skiller seg fra hverandre i form. Lektekledningen er av kjerneved av furu, og tak, beslag, takrenner o.

Husk at du har selv ansvar for å sjekke at det du skal bygge ikke kommer i strid med plan- og bygningsloven, gjeldende planer eller annet regelverk. Før du søker, se her. Dette kan også påvirke om du må søke eller ikke.


I dag består bedriften av fem ansette, ved større oppdrag leier vi inn fagpersoner fra bedrifter vi samarbeider med. Vi tar på oss alt innen tømrer yrket, som nybygg, tilbygg , rehabilitering, flis, mur, totalentreprise, på hus og hytter. Vi holder til i Valdres, som bedrift er vi fleksible og har utført jobber i Bærum og Oslo område. Uthus til sommerbolig.


Tomten ligger ved Jar, Bærum Kommune. Tiltaket består hovedsakelig av et tilbygg for to familier som bor i en eksisterende horisontaldelt tomannsbolig. Fordelen med å bruke arkitekt er at slike saker ofte går glattere igjennom. Jeg fikk for eksempel problem når jeg sa at garasjen min var tegnet slik at det ikke skulle være over takhøyde på loftet. Vi jobber stort sett i Oslo og Akershus.


For denne prisen hadde arkitekten målt opp huset, laget digitale tegninger, prosjektert tilbygg i to etasjer samt ombygging av eksisterende hovedhus, og dertil tatt ansvar for søknadsprosessen og medfølgende. Vår hovedkundegruppe er ofte kommersielle aktører og har høye krav til inntjening på sine prosjekter. Les om arkitekt her på siden.


Ikke bare vet de hva som går og ikke går, men vet også hvordan de skal formulere seg. Etter å ha forhørt meg om hva slags tjenester arkitekten hadde utført måtte jeg si meg uenig i at dette var noen ublu pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg