mandag 14. desember 2015

Soffbord ovalt

Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Stort utbud av prisvärda ovala soffbord i olika stilar online.


Alltid 2-vardagars leveranstid på lagervaror Tusentals nöjda kunder Fri retur. Ovala soffbord online på Shopalike.

Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa pris! Ett runt soffbord kan vara bra på att skapa kontrast och bidra till att mjuka upp ett rum. Ett rektangulärt kan som sagt vara mer praktisk.


Ett ovalt bord kan månne ses som en kompromiss mellan de båda och oftast är de lite smidigt rymligare runt omkring dem än runt hörnorna på de fyrkantiga borden. Då är ett runt soffbord vara något för dig! Runda soffbord är dessutom ett utmärkt val för dig som önskar inreda luftigt, eller för ett mindre vardagsrum. Likaså ger ett ovalt soffbord ett mjukt uttryck, men liksom rektangulära soffbord lämpar sig formen bäst till ett lite större vardagsrum.


Här på Folkhemmet hittar du ett enormt utbud av soffbord online.

Välj allt mellan italienska design soffbord i glas, marmor eller massiva ekbord. Oavsett om du vill ha ett runt soffbord , fyrkantigt eller rektangulärt har vi snygga soffbord för dig. Vi lägger stor vikt vid kvalitet på soffborden och vi har snabb och smidig leverans. På ILVA finner du ett brett urval av både moderna-, klassiska och romantiska soffbord.


Alla bord med en kvalitet som är högre än priset – Ilva. Kanske ett tidlöst ovalt soffbord som Tango i oljad ek från Torkelson. Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker. Våra soffbord finns i olika stilar för att matcha dina möbler, och har plats för allt du gillar att ha nära till hands.


Här kan du ha din tv-fjärrkontroll, telefon och även böcker som du kan förvara på en hylla under bordet eller i en låda för en mer stilren look. Soffbord Med rätt soffbord till din soffa lyfter du hela vardagsrummet. Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi soffbordet för just ditt hem. Ekliden ovalt soffbord i massiv oljad ek från Torkelson. Ett bra mått om du önskar ett något längre soffbord.


Praktisk tidningshylla. Atollo är ett exklusivt ovalt soffbord från Italienska Calligaris. Toppskivan är tillverkad i keramisk marmor som finns i tre färger.


Fördelen med keramik är att den kräver inget underhåll men du får fortfarande en vacker marmorfinish.

Den finns även svartbetsat eller mörkbrunt trä. Ovalt soffbord Med ett ovalt soffbord slipper du hårda kanter. Dels ger det rummet en elegant och luftig känsla, dels slipper du oroa dig för att lekande barn ska ramla och slå sig. Modellerna är så många på soffbord , att det egentligen bara är fantasin som sätter stopp när du väljer den stil du vill ha i vardagsrummet.


Ta en titt i vårt sortiment och låt dig inspireras! Soffbord av glas har alltid varit populärt och det finns många varianter av låga bord med glasyta. Hos Ekeby Möbler hittar du soffbord i olika design, material och färger. Oavsett vilket soffbord du väljer kan du vara säker på att det är noga utvalt och tillverkat i hög kvalitet. Välj ett soffbord som matchar de övriga möblerna i rummet eller välj ett soffbord som sticker ut och blir en härlig inredningsdetalj.


Köp billiga soffbord i hög kvalité från Trademax. Prisgaranti med fri frakt och leverans inom 2-dagar. Att köpa soffbord online.


När man köper ett soffbord på nätet kan det såklart vara svårt att föreställa sig hur det ser ut i verkligheten, men med hjälp av bilderna och måtten som står listade vid varenda produkt kan man ändå få en ganska klar bild.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg