torsdag 22. juni 2017

Karina holmen

Karina holmen

Hun ofte brukt som ekspert i både trykt presse og på TV, senest som dommer i bolig-konkurransen HUSET på TV2. Simon er mannen bak det kommersielle prosjektfirmaet SJ Design. Vegger i ulike blånyanser, unike objekter, vintage detaljer, møbler med volum og gjennomtenkt belysning får en til å føle seg umiddelbart hjemme.


Interiørstylisten kan interiør. Karianne Klaveness Holmen. Derfor ble ingenting overlatt til tilfeldighet da hun gjorde om den største stuen i leiligheten om til kjøkken. Verdens minste soverom?


Tips: Slik får du stuen til å føles som ny med enkle grep. Les også: Slik legger du tapet. Det er nesten som en sykdom, sier Holmen. For to år siden startet hun interiørbutikken Rue Vert Plus i København sammen med to andre jenter. Nå har hun startet firma i Oslo, Holmen ID.


Det skal være varmt, mørkt og gjerne litt mystisk. Stikkord er blått, sterkt, krystall og messing. Materialene skal helst være dyre og solide. Prøv vår app gratis i dager. Jeg elsker å komme hjem til folk som har bodd i den samme boligen i mange tiår.


Selv om hun driver interiørbutikken Eske på St. Hanshaugen i Oslo, er hun tilhenger av at folk ikke bare skal innrede med det siste av interiørtrender. Gjennomført til fingerspissene i en palett av blåtoner, vintageskatter og unike detaljer har hun skapt et vakkert hjem med atmosfære utenomdet vanlige.


Karina holmen

Artikkel kan du lese her på Rom123! Selv har hun innredet hjemmet sitt med blå toner og ting av affeksjonsverdi. Katrine og Håkon giftet seg i Holmen kirke, med påfølgende selskap på Båtsportens Hus.


Jeg var så heldig å få følge dem som deres bryllupsfotograf i en halv dag. Boucléstoffet i hvitt er en favoritt blant trendy møbelleverandører i øyeblikket. Cordfløyel gjør dessuten et sterkt comeback som stoffvalg på både møbler og puter.


Karina holmen

Samtidig har det store vinduer med masse lys, og palmetapeten gir oss den herlige følelsen av sommer året rundt. I tillegg til å drive butikken gjør hun både private og kommersielle innredningsprosjekter. Denne suiten er som THE THIEF i et nøtteskall. En eksklusiv og flott suite, i en symbiose med det ypperste kunstverdenen har å by på.


Skipsrederdatteren på Vilberg Gård fortsatt Romerikes rikeste. Det feminine kommer især til udtryk i de fine og bløde pastelfarver, som både service, møbler og væggen bag spisekrogen har. Kanten består af den store, sorte lampe over bordet og ses også i de små, finurlige og overraskende detaljer, som blikket fanger, når man kigger nærmere efter. Tekst, foto og styling: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen Fest og party er alltid så gøy å style. Da er alt lov, minimalisme får vike for maximalisme.


Abonner på: Innlegg (Atom) Følgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg