tirsdag 29. desember 2015

Forstørrelsesspeil med sugekopper

Finn laveste nettpris her. Vi har baderomsspeil i flere ulike design og størrelser samt speilskap. Vi har også mange forskjellige småspeil, både vegghengte, frittstående, med sugekopper og uttrekkbare.


Med og uten lys, batteridrevne og elektriske varianter, og forstørrelsesspeil fra og helt opp i ganger førstørrelse. Forstørrelsesspeil med Sugekopper er et rundt speil med forstørrelses-effekt som er ideelt når man skal sminke seg, nappe øyenbryn eller barbere seg. På baksiden er det sugekopper slik at man lett kan feste speilet der man måtte ønske på badet.

Sminkespeil med sugekopper og 5x forstørrelse. Takk for din reservasjon! Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til. Speil med plast innfatning.


Her trenger du ikke tenke på hverken vanskelig montering eller at speilet stjeler dyrebar benkplass. Vedum forstørrelsesspeil med sugekopper. No automatic alt text available.


Vi har tilbud på Vedum- forstørrelsesspeil-med-sugekopper.

Se hvilke butikker som har tilbud på Vedum- forstørrelsesspeil-med-sugekopper. Har noen små metallhyller med sugekopper som skal sitte på flisene på badet. Men rett som det skvett så ramler hele greia ned med et brak.


Vipp sugekoppen er designet av rustfritt stål og gummi. Festes på speilet på badet. På denne måten vil det magiske speilet alltid være klart! Det behøver ikke å koste en formue gi badet nytt liv. I stedet for å flytte toalett eller dusj kan du fokusere på badets innredning og dekorasjon.


Små baderomsartikler som såpepumper og tannglass kan gjøre en stor forskjell. Våre serier med baderomstilbehør vil gi badet ditt en helhetlig look. Praktisk duggfjerning med denne sugekopp -viskeren. I vår katalog finner du et bredt spekter av.


Rengjør ønsket overflate, og fukt sugekoppene på baksiden av speilet, før det plasseres og juste. Kjempe praktisk speil fra UNIQmed hele x forstørrelse. Med dette speilet kan du se alle små detaljer et vanlig speil ikke kan avsløre.


Med flere innstillinger for LEDlys, styrt av en enkelt, diskret strømknapp, hjelper dette brukervennlige speilet makeupprosessen med kontroll, nøyaktighet og økt synlighet. Avtakbare sugekopper gjør dette til et meget fleksibel produkt, med muligheter for å bruke speilet håndholdt, eller montert på et speil på badet. Søk etter sugekopper på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på sugekopper fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Metallspeil 150x250xmm. Forstørrelsesspejlet er et rundt spejl med forstørrelse, som er perfekt til sminkning, reparation af øjenbryn og barbering. På bagsiden er der sugekopper , som betyder, at du nemt kan placere spejlet overalt på badeværelset. Alle som pleier å sminke seg vet at belysningen er viktigere enn hva man skulle tro, spesielt når man står foran speilet med mascara, foundation eller noe annet.


Dette fantastiske sminkespeilet med LED-belysning er akkurat det du trenger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg