onsdag 23. desember 2015

Interiør garn europris

Kjøp billig garn hos Hobbii. Kjempeutvalg av kvalitetsgarn. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Stort utvalg av fint interiør.

Rask og enkel handel på Ellos. I vår garnbutikk finner du et stort utvalg i flere typer garn som passer til ulike prosjekter til de store og til de små. Vi har rene ullblandinger i 1 ull, 1 merinoull og 1 bomull, men også miksgarn som er slitesterkt og svært anvendelig til flere ulike arbeider. Rimelig akrylgarn som er supert til dukkeklær, men kan også brukes til strikking og hekling av alle typer plagg, tepper, pledd og tilbehør. Til finstrikk til voksne og barn.


Perfekt til alle typer kluter, interiør , tilbehør og hele plagg. Vaskes i maskin, hvit på grader, kulørt på grader.

Ren, naturlig bomull til strikking og hekling. Se vårt store utvalg og lave priser på f. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Vi gir prisbevisste kunder mer til overs.


Sportsragg består av ull fra Sør-Amerika- Akryl- Nylon. Garnet er ekstremt mykt og godt å strikke av. Egner seg godt til strømper, votter, luer og skjerf, samt gensere til barn og voksne. Norges største strømpegarn! Europris for deg som vil handle smart, stort og billig!


Et rimelig garn for alle bruksområder. Strikkeglede til folket! Vår egenart er basert på seriøsitet. For oss på Rauma handler det om å vekke skaperglede og å inspirere til kreativitet.


Kjente merkevarer til gode priser.

Disse butikkene bestiller regelmessig fra oss, tar alltid inn våre nye garn og bestiller garn for kunder på etterspørsel. Ved å klikke på navnet til en forhandler får du opp en komplett oversikt over hvilke DROPS kvaliteter som denne forhandleren fører samt forhandlerens priser, adresse, fraktkostnader med mer. Hobbygarn består av 1 ull. PERFECT inneholder ull og nylon.


Mykt, lekkert og slitesterkt strømpegarn i superwash- behandlet ull forsterket med nylon. Oppskrift på strømper finner. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg