fredag 18. desember 2015

Tips til innredning av bod

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Er det veggplass igjen, er det nesten alltid plass til en liten hylle.


Ledge:able fra Anne Linde er genial til deg som bor trangt. Den lille vegghyllen har plass til nokså mye oppbevaring, samtidig som den er enkel og fin i formen.

Bruk den for eksempel som nattbord eller til oppbevaring av post og nøkler i entreen! De ville også gjerne at sønnen på snart fire år skulle få mulighet til å henge fra seg sitt eget tøy. Inger Ystgaard innførte flere smarte ideer til gangen, som nå fremstår både funksjonell og stilig. Trenger noen innredningstips til å best mulig utnytte plassen i min utvendige bod som ligger rett innforbi parkeringsplassen min i carport. Boden har selvsagt vegger og egen dør, er også Glava isolert og jeg har tenkt å ha en ovn med litte grann varme på der inne over vinteren.


Tegning av bod vedlagt. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!


Mange av de som har bygget ny bolig, har angret i ettertid på at de undervurderte behovet for bod og lagringsplass.

Boden ble valgt bort til fordel for utvidelser av andre rom i boligen. Før i tiden var kjelleren lagringsplassen, men dagens bolig er gjerne uten kjeller og en må tenke alternativ lagringsmuligheter. Med riktig innredning er det ikke nødvendig med én stor ryddedag i året lengre. I garasjen kan du bruke plassen langs vegger og tak til oppbevaring, men det er også lurt å ha en egen bod til ski, sykler og gressklipper. Les flere tips til garasjen HER!


Tips til ryddig bod og garasje. Del boden eller garasjen inn i seksjoner Hageredskaper, sportsutstyr, biltilbehør og sesongutstyr hver for seg. Utnytt takhøyden Bruk veggene for optimal utnyttelse av plassen.


Bod og garasje er full av ting vi sjelden bruker, disse kan lagres høyt oppe. Lag din egen reol rundt døråpningen for å få utnyttet alle kriker og kroker til oppbevaring! Få skåret til mdf-plater som passer nøyaktig til din vegg i byggevarehandelen. Begynn med fire loddrette plater, før du bestemmer antallet vannrette hyller.


Bruk vinkelbeslag til å feste reolen til veggen og fest hyllene med skruer og trelim. Har du en bod full av hauger og bunker, og synes det virker uoverkommelig å få orden i kaoset? Slapp av , du er ikke alene!


Og det er fullt mulig å lage et system som fungerer. Det beste rådet er å ta alt ut av boden og starte med å sette opp smale hyller, sier interiørarkitekt Eva Isachsen. Resten av veggene har jeg fyllt opp med Elfa trådhyller i grå utførelse, og 2xgrå opphengsplater med kroker i.

Det finnes billigere alternativ til Elfa, men jeg har lyst til å kunne komplettere om år også. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Hos Kvik finner du den perfekte kombinasjonen av praktisk funksjonalitet og tidløs design til garderoben din.


Vi gir deg skreddersydd oppbevaring med smart innredning som passer til akkurat ditt og familiens behov – og lommebok. Hus i skogen tegninger av stue. Innredning av boligen er viktig for hverdagen din. Med våre guider og veiledninger, finner du inspirasjon og hjelp til hvordan du kan innrede boligen din. Det er som regel bare flom, brann eller flytting som kan løse problemet med en overfylt bod , skriver Bjørn Gabrielsen, forfatter og journalist i Dagens.


Inspirasjon til innredning. Uansett hvilken form for innredning du skal i gang me så kan du finne inspirasjon til innredning her på sidene. Vi har et hav av praktiske løsninger til innredning - alt fra hvis du skal spare plass i hjemmet til hvordan du kan innrede med lys, hvordan du blender en dør eller hvordan du får bedre wifi i huset.


Hyller til bod og kjeller blir fort rene lagringshyller. Da er det viktig å sikre at opphengssystemet er stabilt og har god bæreevne. I fuktige rom må også materialene tåle vann. På kjøkken og bad kan du bruke hyller av glass, granitt og aluminium.


Materialene er lette å rengjøre, tåler fukt og er dekorative. Drømmen om mer plass eller en egen leilighet “over hustakene” lar seg ofte realisere gjennom endring og innredning av loftsrommet. Loftet ligger slik til at det gis muligheter for mye lys og utsikt. Bruk gjerne fagfolk til hjelp både med planlegging og utførelse. Men du kan også gjøre mye selv.


Johansen har jobbet som montør for RKC i mange år og har satt opp utallige boder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg