tirsdag 1. desember 2015

Kobber bruksområder

Kobber bruksområder

Det er rødbrunt og er det eneste fargede metall ved siden av gull. Siden kobber er en bedre leder enn aluminium, kan chips som bruker denne teknologien ha mindre metallkretser, og dermed bruke mindre energi til å overføre elektrisitet gjennom dem. Støpt kobber blir derfor et dårlig og porøst materiale, men blandet med tinn (bronse) eller sink (messing) blir egenskapene annerledes, og disse legeringene egner seg godt til støping.


Sammen fører disse effektene til høyere ytelse i prosessorene. Kobber egner seg derimot dårlig til støping. Medisinske bruksområder.


Smeltet kobber er tyktflytende, og det har lett for å danne seg blærer i godset. Isiflo gjengefittings er gjengde rørdeler for sammenføyning med hamp, gjengetape eller tilsvarende. Astrup har en av landets største lager av kobber innen bolt, rør, skinner og plater Kobberplater Kobberplater lagerføres i tykkelse fra 7-mm, i ulke kvaliteter og overflater. Flytende tetting kan også benyttes.


Kobber bruksområder

Bruksområder : kaldtvann opp til 40°C, varmtvann opp til 110°C, luft, olje og bensin. Salpetersyre danner en såkalt azeotrop med vann ved konsentrasjon. Unngå å trekke messing mot messing ved bunning. Selv om sidene langt fra er komplett, (du kan sannsynligvis bruke hele livet på å studere kobber og likevel bli overrasket) så burde de gi deg en enkel forståelse av hvordan kobber kommer inn i vårt samfunn og hvordan det blir brukt.


Under sveising opptre stenger som kilder til motstand. Kobberbolt benyttes hovedsakelig innenfor elektro og maskineringsindustrien. Tinn kobberlegeringer kommer i forskjellige størrelser og i annet kobber tinn innhold.


Kobber bruksområder

Messing ( kobber og sink) og bronse ( kobber og tinn) er eksempler på dette. Firkant bolt lagerføres i NV 10mm. Videre benyttes kobberforbindelser i sopp- og insektmidler, mineralgjødsel, i fôr, maling, beis, fargepigmenter og ammunisjon. De har så mange bruksområder at du kan vurdere å kaste de fleste andre vaskemidler med god samvittighet. Geberit Mapress Kobber.


Tinn brukes i et stort antall legeringer, f. Bredt sortiment innen metaller. Vi har lang erfaring og høy kompetanse. Alle våre avdelinger lagerfører et bredt spekter innen rustfritt, syrefast og aluminium. Som titlene beskriver er det her mange bruksområder. Hva slags eddik skal du bruke?


Leveres i imitert skinn for lang holdbarhet. Ypperlig som gave til de som har alt. På grunn av sine egenskaper som leder brukes det mye i elektronikk.


Det er også smibart og kan strekkes, noe som gjør at det også brukes i rørledninger, mynter, på tak og i takrenner, samt flere andre ting du finner rundt om i hjemmet. Med kjente merker som RCF, Fohhn og LD Systems kan du velge høyttalere tilpasset ditt behov. Ta kontakt med vårt fagteam om du ønsker mer informasjon. Hos Audiens Norge AS finner du et bredt utvalg av forskjellige typer høyttalere til alle bruksområder og i alle prisklasser. Kaffekjelen av kobber blir sjelden satt over varmen, den er helst en prydgjenstand for skjenking.


Kobber bruksområder

Det var mange rop om hjelp til verket opp gjennom årene. Hylle på hjul med mange bruksområder - som avlastningsbor til oppbevaring, som serveringsvogn, på badet etc. Tåler sammenlagt en vekt på kg. Produktet Koaksialkabel 7x 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg