torsdag 17. desember 2015

Takplater ute

Finn Platetak Aluminium. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Kjøp på nett eller i butikk.


Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt.

Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet. Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et tak, men noe er nødvendig. Byggmakker har takplater , takstein og teglstein i ulike farger som passer ditt prosjekt. Skulle du trenge takshingel eller takrenner så har vi det også. Du finner alt av tilbehør du trenger, hos oss.


Trenger du en håndverker? Montering av takplater. Du kan helt klart montere takplater selv.

På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt. Været er ofte ikke til å stole på, og det er derfor nødvendig å ha et solid tak som kan takle kraftig regnvær og tunge hagl. Vår klassiske 20-profil etterspørres helt enkelt av alle som vil. Minste anbefalte takvinkel for takplater av metall er 10°. For takvinkler under 15°, skal det benyttes bærende taktro og et solid underlagsbelegg med glidesjikt og tette omlegg.


SPESIELT MED STÅLPLATER. Alle stålplater til tak og fasader er overflatebehandlet. Overflaten skal ikke ripes opp, så du skal behandle platene forsiktig. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Et Decra-tak gir trygget, selv i hardt vær. Likesidig takprofil tilpasset å bli lagt på ulike hus og forretnings- og industribygg.


Takplatene er konstruert for å vare livet ut. Utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot at. Firmaer EVERTILE har produsert stål takplater allerede i år.


De er inspirert av tradisjonelle former og farger, og bruker teknologien fra det 20.

EVERTILE legger stor vekt på design, kvalitet og innovasjon av produktene, samt topp kvalifisert kundeservice. Legg så den første platen nedenfra ved takets ytterkant. Hvis platene har vannlås i sideomlegget, skal denne vende innover mot taket.


Fest platen i rett vinkel mot takfoten. Hvordan montere Huntonit takplater. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Utforsk fordelene og planlegg drømmetaket til din bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg