tirsdag 22. desember 2015

Smart oppbevaring på liten plass

Smart solbrilleholder til bilen. Festes enkelt i bilens solskjerm. Er det veggplass igjen, er det nesten alltid plass til en liten hylle. Ledge:able fra Anne Linde er genial til deg som bor trangt. Den lille vegghyllen har plass til nokså mye oppbevaring , samtidig som den er enkel og fin i formen.


Bruk den for eksempel som nattbord eller til oppbevaring av post og nøkler i entreen!

Her blir den brukt til praktisk oppbevaring. Hyller, som denne over sengen, er både praktisk og dekorativ. Ti tips til gode løsninger på liten plass. Alle ting bør ha et hjem.


Har du så liten plass at du trenger en sofa som kan trylles om til seng, så velg i hvert fall en skikkelig fin som denne i rosa! Høyde – måles på tre steder: på venstre side, i midten og på høyre side. Det er det laveste målet som avgjør høyden.


Det laveste målet avgjør bredden. Dybde – Standarddybden i våre løsninger er cm.

Det sikrer at du har plass til skap, skinner og skyvedører. Understrek plassen med en fin farge på veggene inni rammen! Hva er vel mer irriterende enn å måtte lete seg gjennom sommerkjoler, shortser og bikinier på leting etter vinterfrakken eller det tykke ullskjerfet?


I Norge har vi store variasjoner på garderoben fra sesong til sesong. Et hodegjerde med skjult oppbevaringsplass til gjøre at du kan spare plass og unngå tradisjonelle nattbord. Mange satser også på en nisjehylle i veggen over sengen. Aldri mer rot på kontoret.


Ikke alle ønsker, eller har mulighet til, å ha en stor kontorpult stående på soverommet eller i stua. Har du liten plass og trenger et kompakt hjemmekontor? Ved å utnytte veggplassen maksimalt, kommer du langt med en liten og nett kontorpult. Vi har tatt til etterretning trenden med farger og vi har valgt å gjøre et fargerikt bad på en lett og nedtonet måte samtidig som vi har laget smarte interiørløsninger som tar liten plass , sier Marianne Färlin.


Trenger gangen din sårt en liten. Gjør som Julie på bildet og heng. Studioleiligheten på kvadratmeter fikk over dobbelt så god plass til oppbevaring.


Listen er lang over ting som ofte flyter rundt i inngangspartiet. Bredde – måles ved gulv og tak for å se om veggene er skjeve. Her gjelder det å tenke smart når du skal finne gode løsninger for oppbevaring og innredning.


Bruk rabattkode BMVENN Lange, smale inngangspartier er spesielt krevende å innrede fordi det er vanskelig å finne løsninger som ikke tar for mye plass i rommet. Utnytt plassen på veggen, så frigjør du gulvplass.

Med denne vegghengte hyllen fra Elfa har du plutselig to meter med oppbevaring på døren. Lekent med smart oppbevaring på liten plass. Et personlig preg med fokus på det vesentlige. Nå presenterer Vedum et fargerikt og kompakt miljø i den nye baderomsserien Mezzo, designet av Jesper Ståhl. Vi har gjort et trendy baderom på vår måte, med god lagringsplass og spennende farger sier Vedums markedssjef Marianne Färlin.


Kreativt på liten plass. Bruk små brett eller kurver i skuffer og skap for å holde orden på småting. Gangen er det første du ser når du kommer inn ytterdøren.


Slik blir førsteinntrykket bra. Tenk kreative løsninger. Kanskje kan et speil bygges ut for å få plass til et skap bak, eller en kiste kan brukes som bord for å utnytte plassen til oppbevaring.


Sokkelskuffer utnytter plassen som tidligere var glemt i kjøkkenet, plassen bak soklene. Flere kjøkkenleverandører til byr dette i ulike bredder. Elfas nye tilbehørsskuff kan monteres sammen slik du vil.


Velg størrelse på lommene samt om du vil ha lokk. Maks oppbevaring på badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg