onsdag 16. desember 2015

Candle på norsk

Det beriker barnehagens boksamling å ha barnebøker på ulike språk. Når den samme boka leses på flere språk, kan barna bli kjent med fortellingene på sine ulike morsmål og på norsk. Norsk holdt seg best i de såkalte bondebrevene, som i hovedsak var saksdokumenter fra rettsvesenet.


Pudding-TV er en -kanal med barnesanger på norsk. Tanken bak er at barn kan lære samtidig som de har det gøy gjennom morsomme, pedagogiske videoer.

I oktober ble ungdomssamlingen Sammen om hesten avholdt på Norsk Hestesenter. Under samlingen ble det gjennomført gruppearbeid med fokus på samarbeid på tvers av grener i hestesporten. Her på norske -aviser. Tips oss om du vet om andre online aviser som vi ikke har med. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted.


Vi gjør nettet nyttigere! Hold kontakten med venner, familie og andre du kjenner. Del bilder og videoer, send meldinger og få.

Med kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og du kan dele det med familie, venner og hele verden. I warmly recommend this shop. Les, studer og søk i Koranen på norsk.


Den er en fortolkende oversettelse som sikrer kompatibilitet med de eksegetiske tradisjoner. Lytt, les, søk eller last ned Koranen med norsk oversettelse. Nå med utdypende forklaringer på flere vers. Forslag til ny Norsk Standard for fallsikring på høring.


Vi har nå sendt ut på høring et forslag til en helt ny standard for fallsikring ved arbeid i høyden. Nynorskordboka og Bokmålsordboka er òg tilgjengelege i appen Ordbøkene. Det er både lokalaviser, regionaviser, riksaviser og rene nettaviser. Med appen har du ordbøkene i lomma kvar du enn er, og du kan søkje i dei når du ikkje har tilgjenge til nettet. Sidene utvikles av Skien og Kragerø Voksenopplæring.


Man kan utveksle erfaringer, spørre om språk, og få tekster rettet gratis av andre på nettstedet. Barneomsorg på norsk. Boken bygger på aktuell nasjonal og internasjonal forskning og presenterer helt nye studier av barnevernet, barnehage,.


Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet.

Synonymer gjør teksten mer variert samtidig som den blir lettere å lese. Full oversikt over alle filmer som får kinopremiere i Norge. Lytt direkte til din favoritt musikk på Norsk Pop. Sjekk ut våre program og spillelister. Følg med på alt som skjer, nyheter, og konkurranser.


Lista representerer ikke et påbud eller vedtak fra Språkrådet, men bygger på forslag fra fagfolk og enkeltpersoner. På grunn av dette inkluderer vi ofte flere engelske oversettelser av et norsk ord i ordboken, samt eksempler for bruk av ordet. Når en bruker foreslår ord til norsk -engelsk ordbok, må andre brukere godkjenne oversettelsen før ordet legges til i ordboken på permanent basis.


Norsk helsearkiv skal bli et anerkjent nasjonalt helseregister og bidra til ny kunnskap og bedre folkehelse. Arkivet skal være ledende i langtidsbevaring av helsedata og tilgjengeliggjøre helseopplysninger om avdøde pasienter i Norge til forskere og pårørende, i samsvar med krav om taushetsplikt. Norges største tilbud på nett: nyheter fra Norge og verden, lokalnyheter, radio- og tv-program, podcast, vær, helse-, kultur-, underholdning-, humor- og debattstoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg