torsdag 30. mai 2019

Ølglass sett

Alt til restauranten - kjøp online! Se vårt brede sortiment! Hva skjuler seg bak trenden? Kjøp ølglass trygt og enkelt på nett. Stort utvalg, gode priser og rask levering!


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Alle entusiaster av denne drikken vet godt hvor viktig det er å velge riktig glass til riktig øltype. Likevel smaker den imidlertid ikke så bra når den er servert på en. Kjøp Beer Snob Ølglass Sett til bra pris online. Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi. Dette settet med ølglass fra Orrefors fungerer godt som et gavesett for de som er interessert og glad i god øl.


Dette om du har planer om å invitere flere på ølsmaking, eller om du ønsker å ha et sett med ølglass tilgjengelig. Sett som passer for deg som bare har “pilsglass” fra før. Pakke med totalt glass, (av hver).

Glassene er fra ca til dl. Det som også er viktig når du velger ølglass er hva du selv synes er fint og som passer din stil. De klassiske ølglassene rommer en pint og er veldig kjekt å ha når du vil ta en pilsner.


Birrateque ølglas- sett tester 6-pack. Du kan også bruke det til servering av dessert. Dekk bordet med glass og mugger som passer til hjemmet og anledningen! Her finner du glass som passer til alt- både til fest og til hverdags.


Gjør selskapet litt finere og kvelden litt hyggeligere ved å servere øl i fine ølglass eller vin i lekre vinglass. Enten du trenger ølglass , vinglass, vannglass eller mugger, vi har det! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi hos glassoginterior. Alltid god kvalitet og gode priser! Lismore Diamond Ølglass , sett med Waterfor Waterford. Polykarbonat er et bemerkelsesverdig materiale som har samme klarhet og eleganse som glass.


Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Spiegelau tilbyr ølglass til de aller fleste øltyper. De har også et Classic Craft Beer sett som inneholder ølglass.

Et sett av glass for smaking av forskjellige typer øl. Settet inneholder tre typer glass (stk av hvert): Et elegant glass med langt, slankt stett. Det finnes et hav av ulike drikkeglass til øl, og bryggeriene har stort sett egne glass med logo på. Ulike former på glasset er med på å fremheve ulike smaker og aromaer i de forskjellige øltypene.


Det er også en estetisk opplevelse i det å nyte en øl fra et lekkert glass som presenterer ølen ordentlig og som er godt å holde i. Vær den perfekte vært - forkæl dine gæster med. Et komplett sett som inneholder alt du trenger for ølbrygging med ekstrakt. Kombiner med utstyr for mesking og koking, og du har alt du trenger for allgrain ølbrygging.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Brewshop har Norges største utvalg innen utstyr til ølbrygging - fra råvarer og bryggemaskiner til flasker og korker, for hjemmebryggere og mikrobryggerier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg