onsdag 30. desember 2015

Adventsstake elektrisk

Enkel og stilren, elektrisk adventsstake i børstet metall. Leveres med transformator og nærmest gjennomsiktig ledning. Høyde (de to høyeste) cm. Perfekt til adventsstake – enkel og vakker!


Dette er Rosendahl Copenhagen sin vakre adventsstake.

En elegant adventsstake. Spesielt fin blir den med de sorte stearinlysene fra By Lassen. Bildet har vi lånt fra bloggen til Eirin Kristiansen. De tre siste adventsstakene på denne Topp 10-listen er elektriske og flotte å ha i vinduet.


Lys opp i desembermørket med en adventsstake. Vi har både elektriske lysestaker og lysestaker for levende lys. Klassiske og moderne adventsstaker til hjemmet som gir den perfekte julestemningen.

Er stilen din klassisk, retro eller stilren og moderne? Velg din favoritt fra vårt utvalg av lysestaker. Det er klart du kan gi veggen din en kunstnerisk touch hvis du har plass!


Et kult og annerledes alternativ til adventsstake. Det finnes neppe en vakrere form enn sirkelen. Her finner du adventsstaker og lysestaker i alle slags materialer, fasonger, størrelser og prisklasser.


En lekker adventsstake utgjør gjerne en ekstra god følelse, for de signaliserer at julen er nær. Har du et veldig stort vindu? Hvorfor ikke velge en ekstra stor stake, så du virkelig får utnyttet plassen? Elektrisk adventsstake.


Det varmhvite lyset skaper en lun og varm atmosfære som i mørketida. Plasser den minste under den høyeste buen, og få en flott adventsstake. Naturligvis kan du også la en stake med julemotiv stå lenger framme.


Twilig lysestake i polert stål. Smak og behag er jo forskjellig. Våre varer distribueres gjennom en rekke forhandlere.

Kun til innendørsbruk. Sammenlign pris på adventsstake. Adventsstake Ludvika i tre med LED-pærer. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Svärdsjö adventsstake. Landlig 7-armet elektrisk lysestake i metall. Pyntet med dekorative tekstilhjerter. Northlight, adventsstake i metall Lysestake med fem dekorative LED-pærer med glorie rundt.


En dekorativ innredning. Zara Home har laget adventslys som er en dekorasjon i seg selv. Disse fire sølvenglene trenger bare et fat og kanskje litt granbar, så har du en nydelig og annerledes adventsstake.


Lysene gjør seg også fint som bordpynt. Finnes også i gull og metallic rød. Angelito lys fra Zara Home, kroner pluss frakt hos Ellos. En adventsljusstake, ibland avkortat: adventsstake , är en ljusstake med fyra levande ljus som används i adventstid.


Första advent tänds ett av ljusen längst ut på staken. Andra advent tänds både det första ljuset samt det som finns bredvid det tidigare och så vidare fram till fjärde advent då alla ljusen är tända. El-artikler og belysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg