tirsdag 1. desember 2015

Kjøkkenselger

Vi søker etter erfaren KJØKKENSELGER til vår KJØKKEN, GARDEROBE OG BAD avdeling. Vi ønsker at du har erfaring med salg av kjøkken til forbrukere og noe proffsalg. Kunderådgivning og salg av kjøkken, bad og. Kjøkkenselger er tilgjengelig på Indeed.


Det er ute i varehusene ”slaget står” så du må regne med en hektisk hverdag.

Det vil være salg av både kjøkken og hvitevarer. For en utrolig dårlig lønn mtp både utdannelsen man har og jobben man gjør og ikke minst kunnskapen og ekspertisen man innehar som kjøkkenselger. Jeg skjønner nå at dette ikke er en vei jeg kan gå mtp utgiftene jeg sitter med idag. Vi ser etter deg som evner å se helheter, men samtidig kan jobbe med detaljene. Ditt fokus er alltid hos kundene som du begeistrer med kreativitet og estetisk sans.


KJØKKENSELGER På grunn av stor pågang på våre kvalitetskjøkken fra Epoq øker vi vår bemanningen og søker etter ny kjøkkenkonsulent! Obs - Stillingen er en 1 stilling.

Hos DESIGNA finner du ditt nye kjøkken, bad eller garderobe i solid håndverk med opptil års garanti. Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn, uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke medregnet i. Drømmer du om å bytte kjøkken? Her kan du designe og bygge ditt eget kjøkken direkte på vår hjemmeside.


Sondre Trønnes Johnsen begynner som kjøkkenselger hos Sørlandskjøkken 1. Sigdal har produsert kjøkken i over år, og er i dag et av Norges mest velrennomerte merker. Når du velger Sigdal er du garantert kvalitet! Solbakken har jobbet som kjøkkenselger og erfart at med en nøyaktig målejobb kan en komme seg unna med å kun kjøpe nye fronter. For eksempel, har Norema og Sigdal flere kjøkken med like mål.


Dermed kan du sette Norema-dører på ditt Sigdal-kjøkken. Jobben med å skifte frontene krever likevel litt ekstra av den som skal pusse opp. I tillegg er han daglig leder for bl.


Hvordan bli en god selger? Salgssyrket har noe ufortjent fått et rufsete rykte blant folk flest.

Spør hvem du vil (som ikke jobber i bransjen) om hvilke tanker som. Eller hva er månedslønna mi? Legg inn én verdi i vår kalkulator - og så regner vi ut resten for deg. Stian Arnesen DAGLIG LEDER.


Alle våre kunder skal føle seg godt ivaretatt og oppleve hverdagsglede! Sikkert vanlig tarifflønn med provisjon, ville jeg anta. Mamma jobber som jobber som kjøkkenkonsulent(selger kjøkkeninnredninger) og hun har 10. Slik er Norges beste selgere: kjennetegn på de aller beste Av Liv Anne Holst 11. Selgeren får virksomhetens hjul til å gå rundt.


Haugesund: Haugesunds beste kjøkkenselger søkes! Disse spørsmålene får du i jobbintervjuet. Les hvilke spørsmål som du bør forberede deg på om du vil sikre deg drømmejobben.


Rambøll er en global samfunnsrådgiver og et ledende miljø innen rådgivning og prosjektering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg