tirsdag 2. juni 2015

Norsjø ungdomssenter

Tilbu anmeldelser, sammenligning. Opplev det beste i verden. Overnatting og utleie. Trenger du overnatting? Eller skal du arrangere kurs, selskap, menighetsweeken konfirmantleir?


Vi tilbyr opphold med full pensjon eller selvstell, med eller uten oppredd seng, til hyggelige priser.

Stille og rolig familievennlig ste fine bademuligheter, kanoutleie, fotballbane, tarzan-huske, etc. Vandrerhjem og turisthytter. Norsjø ungdomssenter fra , Telemark. Vi tilbyr nydelig festmat og egnede lokaler til ulike typer selskaper.


Vi dekker langbord eller småbord etter ønske, og pynter med blomster om du vil ha hjelp til det. Eller du kan selv være med på å sette ditt preg på bordene med servietter og blomster. Like før Notodden kjører man av til Gvarv (Rv360).


På Akkerhaugen tar til Sentrum (Fv553).

Kjør så til Akkerhaugen. Ja til og med du som føler deg litt gammel. Teamet er sammensatt av både yngre og eldre og det er som regel med en regionarbeider. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


NLM – leirsted i vakre omgivelse midt i Telemark Kort undertittel Kan stå sammen med bedriftsnavnet. Telemarkskanalen, Bø Sommarland og Lifjell Skisenter ligger innen for en radius på en halv time med bil. Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) Region Sør eier stedet og har som hovedmålsetting å nå barn og unge med evangeliet om Jesus. Det kan komme til å oppstå likviditetsmessige problemer i løpet av relativt kort tid om det ikke gjøres betydelige grep. Vi er derfor nødt til å sette oss ned for å diskutere veien videre.


Det er det fremdeles for mange i vår region. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Det blir salg av julebakst, håndarbei julenek m. Andakt ved Hans Arne Gulbrandsen Sang av Midt-Telemark Soul Children. Kafeteria: Med salg av bl.


Vi arrangerer hvert år mer enn leirer for ulike aldersgrupper, og leier ellers ut til menigheter eller grupper. Privat rom til 4kr. Dette er den tidligere bestyrerboligen på stedet.

Leiligheten inneholder soverom, stue, kjøkken, bad og takterrasse. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra. Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer.


Takk for innsatsen til alle som har vert med og ikke minst til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg