fredag 21. september 2018

Kobber og messing interiør

Kobber og messing interiør

Ha gjerne lysekroner i gull og krystaller mot et ellers moderne og stramt interiør for å skape balanse. Rustikk og varm look Gull og messing er spesielt fint mot hvite og grå fargepalletter, som marmor, betong og høyglansede hvite fliser. Det er jo hyggeligere å sette frem messing og kobber som er blankt og nypusset. Messing - og kobberpuss for pyser. Men akkurat som med sølvtøyet, er det et tiltak å gjøre det før fest og høytid hvor det er så mye annet som står på huskelisten.


Vi har testet ut seks kjerringråd. Jo enklere, jo bedre. Her finner dere oppskriftene. Lekker vase i rustfritt stål fra By On Interior.


Denne flotte vasen har en fantastisk farge og glans noe som vil gjøre at den skiller seg ut i interiøret. Vasen er like fin alene som med en enkel blomst eller bukett i. Like fin til fargerike blomster som til tørkede blomster i en nøytral tone. Og blandingen av varme og kalde farger fungerer jo helt perfekt! De kalde nyansene av hvitt, grått og sølv, sammen med varmere messing , gull, bronse og kobber.


Noen få ganger går det bra, men du vet aldri om det kommer til å gjelde dine messingbeslag, så unngå dette uansett. Benytter du pussemidler som fint smergelpapir eller stålull, får messingen mange små striper, og du har ikke lenger polert messing , men børstet messing. Trendy interiør i kobber. Du skal ikke være redd for å kjøpe tilbehør i kobber og messing denne sesongen.


Kobber - og messingtrend. Enten du har funnet en fin vase i messing på et bruktmarked eller hentet fram bestemors gamle i kobber – det må pusses. Alligevel er messing et stærkere og hårdere materiale end kobber. Farven på messing varierer og findes i både brunrøde nuancer og de mere gullige.


Denne er kun et verktøy til å gi et estimat for beregning, og det vil alltid være variasjon på det som er teoretisk vekt og faktisk vekt. Instrumenter i messing kan du få på flak. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Kjente merkevarer til gode priser. Anker Living har et udvalg af boliginteriør som velourpuder, grafiske billeder, vaser i kobber og messing , julepynt, lamper fra bla. Vi holder af den lette og skandinaviske livsstil, - med inspiration fra verden omkring os. Tepper og tekstiler (8) Antikviteter. I tillegg er de typisk svært fleksible, og de bløte kobberrørene kan bøyes etter dine behov.


Kobber og messing interiør

Er du på utkikk etter et billig og stort utvalg av kobberrør og fittings til din bolig eller virksomhet, har du kommet til det helt rette sted. Isiflo gjengefittings er gjengde rørdeler for sammenføyning med hamp, gjengetape eller tilsvarende. Flytende tetting kan også benyttes.


Unngå å trekke messing mot messing ved bunning. Bruksområder: kaldtvann opp til 40°C, varmtvann opp til 110°C, luft, olje og bensin. Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem.


Kobber og messing interiør

Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil. Smeltet kobber er tyktflytende, og det har lett for å danne seg blærer i godset. Støpt kobber blir derfor et dårlig og porøst materiale, men blandet med tinn (bronse) eller sink ( messing ) blir egenskapene annerledes, og disse legeringene egner seg godt til støping. Da skriver vi desember, og det er vel ikke få av oss som i disse dager gnikker og gnur og pusser og shiner det vi kommer over av lysestaker og lignende innretninger. I dag har jeg hentet julepynten ned fra loftet, og pakket frem mine ikke-lenger-så-blanke messingsaker, og jeg ble nysgjerrig på hvilke av kjerringrådene som virker best mot slikt.


Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg