mandag 7. desember 2015

Selvklebende speilfolie

Selvklebende speilfolie

Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Selvklebende folie som metervare. Speilfolie er en blank metallisert folie, som speiler bra.


OBS: Våre varianter har forskjellige egenskaper. Limet er konstruert slik at det herder ikke før etter noen timer slik at du har god tid til å sette kontaktpapiret på en glatt overflate. Skapfronter, skuffronter og mange andre ting blir som nye når du folierer de.


Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Velegnet for industriell merking av varer og produkter eller rett og slett bare en eksklusiv eksponering av logoen på firmagaver, trykksaker eller emballasje?


Selvklebende speilfolie

Epoxymerker har aldri før vært rimeligere enn nå. Velg rektangulære med runde hjørner, rund eller oval fasong. Kontaktplast Klebefolie, mm. Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt.


Kjøp online - Bauhaus. Folie selvklebende 45cmx10m hos staples. Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Så tenkte da at det måtte jo være et fint alternativ til dyre reflektorer. Det er også selvklebende.


Festes med selvklebende film på baksiden. D-c-fix glass vindusfolie transparent frostet 45x2m. Men lurer på å kjøpe rør og rørdeler enten hos biltema elelr clas. Hvordan er det med speilfolie når det gjelder å reagere på varme og fuktighet? Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. UV-beskyttet og selvklebende glassfolie med speileffekt fra d-c-fix. ENVEISSPEIL: Den selvklebende folien fungerer som et enveisspeil når det er store.


Selvklebende speilfolie

Folien kan benyttes til å friske opp overflaten til mange ting i hverdagen. Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene. Med et stort utvalg av farger og mønstre, er det kun kreativiteten som setter grenser for hva du kan gjøre med selvklebende folie.


Självhäftande dekorationsfilm för invändig bilstyling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg