onsdag 30. desember 2015

Moderne tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Vårt utvalg av moderne tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet de moderne designene innen tapetsegmentet på en og samme side.

Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Det moderne designet i tapetet Graphic Wall egner seg godt til fondvegg. Et mønster i vakre fargenyanser brer seg utover veggen, som ligner på betong i bakgrunn. Trendy, sprekt, og ikke minst et blikkfang i rommet. Vakre fargekombinasjoner i nyanser av blått, grått og rust.


Alt innenfor moderne tapet. Hege Wølner, Brumunddal.

Photowall har et stort sortiment og tilbyr alltid fri frakt og høy kvalitet. I tapetkategorien Blå tapeter finner du moderne og tidsriktige tapeter til hjemmet. Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Hos oss finner du moderne - og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer. Tapet topplisten finner du her! Norges største nettbutikk.


Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem! La barna være med å velge tapet , Rull ut panelveggen, Fargerikes topp tapetfavoritter, morsomme tapeter til barnerom m. Brunt er tilbake som interiørfarge. Moderne hyttekos med brunt 03. Vi hilser den spesielt velkommen på hytta. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Gratis frakt og tapetlim inkludert. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.

Velg blant hundrevis av motiv. Rosa har kommet for å bli. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Borge tapet som du ikke finner her?


Lekker, sart og delikat, men aldri kjedelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg