tirsdag 8. desember 2015

Interform glideforskaling

Interform glideforskaling

Glide støp av skorsteiner Metode til reparasjon av piper. Vi har utført glideforskaling av større og mindre prosjekter i alle verdensdeler, mens vi i dag konsentrerer vår virksomhet om Norge og de nordiske land. TV-tårn, LNG-tanker, bropilarer, senkekasser og vindmøller. Hva er glideforskaling ? En introduksjon Med bakgrunn i konstruksjonstegninger prosjekterer vi utførelsen av glideforskalingen med tegninger og glidelister for utsparinger og innstøpningsgods.


GLIDEFORSKALING Norsk Betongforenings publikasjon Tekst: Kjell Tore Fosså, Kværner Concrete Solutions AS. Det være seg åpninger i alle størrelser, innstøpninger, forsterkninger, utspring, koniske former, kontinuerlig reduksjon av veggtykkelse med mer. Fra oppstart og fram til begynnelsen av åtti-tallet var vi verdensledende på glid og utførte alle plattformglider for NC i Nordsjøen. Glideforskaling er en sikker byggemetode hvor det ikke er behov for store kranløft med medfølgende fare. Vi har også gjennomført glideforskaling på mange større broprosjekter som Nordhordalandsbrua og Askøybrua.


Bad i vellvære For noen er badekaret en kilde til ro og egentid. Andre bruker karbad som lindrende behandling. For de minste er badekaret synonymt med fry lek og. Våre ansatte har lang erfaring i glideforskaling og vil være en viktig ressurs på byggeplass. Armering, montering av utsparringer og utstøpning gjennomføres fra en påmontert plattform.


Interform glideforskaling

Metoden benyttes ofte til påstøp dammer, heissjakter, tanker, siloer, brupilarer og vegger. Kjøpet tilfører Veidekke spesialkompetanse, maskiner og utstyr for å utføre betongstøp med glideforskaling. Den første perioden var de spesialisert på offshoreprosjekter, mens de siste årene har selskapet primært vært en nisjevirksomhet i bygg- og.


Interform AS INDUSTRIV. Norske kvalitetsprodukter og italiensk design. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Dedicated Output Management software. Customize reports and setup intelligent.


Interform glideforskaling

Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og. Vi arbeider for store entreprenører som Skanska, Veidekke og Peab der Veidekke er desidert størst. Selskapet har spesialisert seg på glideforskaling. Sammen med NCC har vi også utført spesialprosjekter på LNG-tanker.


Oppførelse av glidestøpte konstruksjoner som. I Kristiansand har Veidekke Entreprenør, i samarbeid med leverandører av både betong, forskaling og fibre nå gjort et prøvestøp med fiberarmering og glideforskaling. I tillegg er det benyttet selvkomprimerende betong i den øverste halvannen meter av forsøksveggen. Veggen er sju meter lang, i L-form og fem-seks meter høy. Vi skaper de beste holdbare løsningene for fremtidens infrastruktur.


Med over hundre år med virksomhet har vi allerede bidratt til å skape en stor del av den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg