tirsdag 8. desember 2015

Utehøyttalere bluetooth

Utehøyttalere bluetooth

God lyd er ikke lenger begrenset kun til stua. I dag finnes det høyttalere som dekker alle tenkelige behov, enten du trenger lyd i båten eller vil spille av samme lyd i alle rom i huset. Gi favorittmusikken den lyden den fortjener, uansett hvor du er. Vårt store høyttalerutvalg gir deg mulighet til finne bra lyd til en fornuftig pris.


Utehøyttalere bluetooth

Dette kan være enheter som for eksempel mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner eller MP3-spillere. Spill av favorittmusikken din helt uten kabler, kjapt og enkelt. Spill av musikken din trådløst helt uten kabler, kjapt og enkelt. Alltid lave priser på profilprodukter. Innhent et uforpliktende tilbud med preging av din logo.


Disse er ikke oppladingsbare men kobles til mobilen. Med utendørshøyttalere slipper du også å måtte blåse musikken fra stua ut gjennom terrassedøra. Du får mye bedre lyd når du gjør det ordentlig, og du trenger ikke å spille høyt for å høre musikken. Bestill din nye høyttaler fraktfritt direkte online eller besøk din nærmeste Lagershop.


Vi har nok alle vært borti følgende situasjon i forskjellige varianter. Naboen ber inn til grillfest i bakgården. Man står der med en papptallerken i den ene. Turn on your device and make it discoverable. Get up to date specifications, news, and development info.


Become a member today! Koble Wireless Flight Adaptor til 3. Den klarer timer uten å lades, og har inntil 10m rekkevidde (avhengig av omgivelsene). Spesifikasjoner: - Kobling via 3. Sprutsikker og vanntett. IPXhøyttalere er sprutsikre.


Utehøyttalere bluetooth

De er faktisk beskyttet fra en vannsprut på mm, som tilsvarer 1liter i minuttet, i hvilken som helst. De skulle ikke være så små at de gikk ned i lommen, for da gir de ikke tilstrekkelig bra lyd. Men de skulle ikke være så store eller tunge at man ikke har lyst til å la de få ta opp plass i vesken. Den ultimate terrassepakken Dette er den perfekte pakken for terrassen i sommer. Bluetooth til dine hodetelefoner.


Høyttalerne er godt egnet både for taffelmusikk til en rolig kosekvel og holder. Aktive høyttalere er høyttalere med innebygget forsterker, slik at du ikke trenger å koble de opp til et separat musikkanlegg. PC og headset, til trådløse mus og tastaturer for stasjonære PC-er, og til trådløs tilkopling av skrivere.


Utehøyttalere bluetooth

Sonos er det ypperste trådløse hjemmelydanlegget: et Wi-Fi-nettverk som dekker hele huset og fyller hjemmet med briljant ly rom for rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg