torsdag 10. desember 2015

Overskap kjøkken høyde

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Kjøp kjøkken på IKEA.


Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer.

Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Utnytt rommet med overskap. Det gjør de fordi overskap utnytter høyden på kjøkkenet.


Men overskap er ikke bare praktisk og funksjonelt for mindre kjøkken. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!


For høye personer er 50cm mellom overskap og benk aaaalt for lite. Har vært på noen sånne kjøkken , og så knapt henda mine når jeg arbeidet ved benken.

Har du grei takhøyde kjør på med 70cm. Mange moderne kjøkken dropper jo også i stor grad overskap for å skape et mere luftig miljø. Hos oss finner du et stort utvalg av veggskap av høy kvalitet. Til gjengjeld er overskap ideelle til å utnytte plassen i høyden. Spesielt på mindre kjøkken er overskap velegnet til å forvandle plassen på veggen til verdifull oppbevaringsplass.


Du kan velge overskap både med og uten skapdører. Overskap og benkestående vitrineskap. Veggskap og overskap. På IKEA kan du finne drømmekjøkkenet ditt med vårt fleksible METOD system. Her finner du ulike kombinasjoner av veggskap og overskap i forskjellige størrelser og stiler.


Bruk en skapside fra høyskap og legg til sokkelhøyden, eller bruk et montert høyskap til å finne høyden for overkant av overskap. Er det høyskap eller skap som kjøl, monter det først. Du velger en dato for montering i Elkjøp-butikken, men vi anbefaler et par dagers mellomrom mellom levering og montering, slik at du har nok tid til å demontere ditt gamle kjøkken.


Husk også på å beskytte gulvet, og sørg for at de nye kjøkkenelementene er plassert i nærheten av kjøkkenet , men ikke akkurat der kjøkkenet skal monteres. Standard høyde til overkant benkeplate er cm. Vær oppmerksom på høyden til frittstående komfyrer, oppvaskmaskin og kjøleskap med kjøletopp over.

Vi anbefaler at skap som står på gulv (benkeskap og høyskap) monteres først. Deretter monteres overskapene. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Nå kan du booke min med en kjøkkenspesialist på forhånd. Nå ser du på kjøkkenskap som finnes i. Vi kan hjelpe deg å finne det kjøkkenet som passer for din hverdag.


Den ekstra høyden gir ekstra oppbevaringsplass til tingene du ikke bruker så ofte. Med våre overskap er det også god oppbevaringsplass i hjørnene. Høyde på skrog cm.


Husk tillegg for sokler, dekksider og benkeplater. Tenk også over om du vil ha mulighet til å sitte eller halvsitte mens du jobber på kjøkkenet. Dette vil også påvirke hvor høy kjøkkenbenken bør være. Samtidig kommer vi ikke unna at brukerne av kjøkkenet har mye å si. For de høyreiste blant oss kan for liten avstand mellom benk og overskap fort gi en opplevelse av at overskapene står i veien.


Det var veldig viktig da vi pusset opp kjøkkenet i fjor, før det hadde vi nemlig et stort mellomrom mellom overskap og tak og det var jo ubrukelig plass som bare samlet fett og støv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg