mandag 14. desember 2015

Mønedekor

Vi selger vindusomramminger og utvendig pynt til huset og hytta. Vi tilbyr hele sett, eller deler til ditt eksisterende vindu. Hos oss finner du: Sidebor mønekryss.


Flott takpynt som passer til alle våre drivhus. Pris er pr glassfelt i lengderetning. R305H-B drivhus må du velge stk.

Ultraframe Classic har flotte og fleksible løsninger for vinterhage og orangerier. Taket har en sterk kjærne av aluminium, men innvendig og utvendig bekledning er. Det er også en horisontal stokk i gavlene, i overgangen mellom vegg- og gavlelement. Bæresøyler for takutstikk er lagd i samme stil som de vertikale søylene, med skrå hjørner som avsluttes med en elegant bue opp og nede.


Det hele avrundes i en elegant mønedekor med innfrest emblem. MØNEDEKOR : Gjør drivhuset ekstra flott å se på, og som en tilleggsbonus blir det vanskeligere for fugler å slå seg ned på taket. SOKKEL: Drivhuset trenger å stå på et sterkt fundament som er forankret i bakken.


Sjekk om dette følger med. Her kan nevnes vindusknekter, søyleknekter, rekkverk, mønedekor og spir.

Vi har også hjørne- og sokkelklosser til listverk innendørs. Vinduer beregnet på montasje i kaldloft. Opprinnelig et ferdighus.


Bygningen er basert på en populær villatype, men ble tilpasset sin spesielle funksjon av arkitekten før produksjon. Produktene kan leveres grunnet. Mønedekor er tilgjengelig på Aksel og Asle. Velkommen inn i denne Nostalgi-lekestua, som har overbygd inngangsparti, vakker vindusomramming, mønedekor og søyler.


Stort og fleksibelt utvalg i alle stilarter. I tillegg til våre utviklede treprodukt, lager vi nå rekkverk i aluminium og glass på bestilling. Jønland AS har fabrikk og administrasjon i lykkelandet Selbu.


Vindusomramming og mønedekor er også blant produktene. Vi legger vekt på holdbarhet og leverer ferdig på byggeplass noe som sparer tid for byggherre, forklarer Helge Jønland. Våre leverandører Jømna og Norgesvinduet har spesialdesignet henholdsvis miniatyrinngangsdør og vinduer (med tolags energiglass med argongass) til Nostalgi-lekestuen, som kun kan kjøpes som en del av bygge-settet. Våre SMART og Aurora hytter leveres i enten moderne eller tradisjonell utførelse. Standardleveranse og tilgjengelig tilvalg er avhengig av valgt stilart.


På dette monteres stålkonstruksjoner med uisolert platetak og uisolert panelt yttervegg. For å få godt miljø inn mot gardstunet er det etablert en teglsteinsbrystning i forkant av bygget. Kombinert med porter, vinduer og dører blit dette er flott bygg med mange fine snekkerdetaljer i form av gode utstikk, kraftige vindskier og mønedekor.


Ved kjøp av drivhus gir vi alltid rabatt på vårt tilbehør,.

Våre håndverkere er på mange måter de reneste kunstnere. Det er viktig at dette bestilles så tidlig som mulig, da det for disse produktenes del er begrenset produksjonskapasitet, og følgelig noe lengre leveringstid. Vi kan også levere trapper, rekkverk m. Vi endret ikke vesentlig på utformingen fra den gang.


Vi måtte også være forberedt på at skjulte skader kunne bli avdekket. Noen deler var og er meget værutsatt som kors, mønedekor og drageornamentikken. Vi fører mange lekre detaljer til sveitserstil.


En av Stiltre sine spesialiteter er produksjon av kledninger, listverk, paneler og dekordetaljer etter prøve eller tegning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg