fredag 11. desember 2015

Belysning stue spotter

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. De aller beste tilbudene. Her finner du alle aktuelle tilbud. Kjøp Billig Belysning Til Stue.


Hos oss får du tips og råd til hvordan du kan lyssette hjemmet ditt.

Se vårt store utvalg av inne- og utebelysning. Alltid design i kvalitet. Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Start med en hovedlyskilde enten det er innebygde downlights eller en skinne med spotter.


Det viktigste er at hovedbelysningen gir god spredning av lys og kan dimmes ved behov. Forskjellige typer lys. Her ser du en god miks av stemningsbelysning, effektbelysning og oppgavebelysning.


Stemningsbelysningen ser du flere steder i rommet (f.eks spotter i taket), mens effektbelysning brukes i hyllen for å vise frem kunst. Riktig lys i en bolig gir energi og overskudd.

Ofte er det slik at vi ikke legger merke til riktig belysning , men vi oppdager veldig fort når lyssettingen er gal eller utilstrekkelig. Mange tenker at hvis stuen har store vinduer som slipper inn masse lys trenger man mindre lys. Situasjonen er faktisk helt motsatt! PLASSERING AV SPOTTER OG DOWNLIGHTS I STUE.


Belysningen vil variere fra rom til rom da man har ulike behov, men det grunnleggende vil være likt. Denne gangen tar vi utgangspunkt i en stue med takhøyde 2cm. Har du behov for spotter og. Snøfnugg soverom spisebord stjerne stue. Er det her dere ser på TV?


Leker minstemann på gulvet? Sitter noen med håndarbei lesestoff eller lekser? Lyset i stua skal kunne tilpasses alle dagens aktiviteter. Kraftig lys for gulvvasken eller når barna leker på gulvet, dusere belysning for venninnekveld med dempet musikk. MegaFlis fører en rekke downlights og spotter fra kjente merkevarer.


Spotter passer perfekt som generell belysning i alle rom. Hvis du har litt størrelse på stua vil jeg anbefale å heller ha flere lyspunkter enn ett som lyser mye. Da kan du også variere mer etter behov, sier han.


Hovdenak og Dahl peker også på at det er fint å kombinere flere ulike typer belysning i en stue , og mener også at bruk av spotter eller spotskinner i taket ikke bør overdrives. På grunn av tv-en, er stua gjerne et vanskelig rom å få godt lys i.

Taklamper er ofte et dårlig valg som allmennbelysning. Velg heller flere små spotter som vinkles for å lyse opp de tingene du gjerne vil framheve. Det er også lurt å ha et godt, dreibart leselys ved godstolen.


Jeg har stue som er 5x7m og har som Boligbyggerne skriver spotter på hver side, 80cm fra vegg. I tillegg har jeg spotter midt på. MEN Sandhaugfrua er ikke fornøyd med plasseringen og ville hatt de mye nærmere veggen. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.


Det er her du har besøk og det er her du kan skape og vise fram din egen stil. Stuen er virkelig rommet for å eksponere ulike stiler. Dette gjør du elegant med ulike designlamper til stuen , med designgulvlampen, designtaklampen og designpendellampen. Du finner imidlertid lamper til stuen i mange andre stilretninger.


Her er noen tips til god belysning i stua. Det finnes et enormt utvalg innenfor LED- belysning til stue. Du kan hvis du vil, kun bytte ut pærene dine med egnete LED-pærer, og beholde det klassiske uttrykket i din belysning. Hvis du vil benytte deg av alle muligheter som finnes, kan du installere en kombinasjon av LED-profiler, downlights og stemningslys i din stue. Derfor er den rette belysningen i stuen viktig, og her spiller lamper til stuen en viktig rolle.


Vi hjelper deg litt ved å guide deg videre og samtidig gir vi deg noen av de populære forslagene på lamper til stuen. Det betyr ikke at du ikke behøver å være nysgjerrig og utfordre våre forslag, men les våre råd om belysning i stuen din. Velger man LED kan man spare så mye som energi, og er den mest effektive strømsparingen du kan gjøre i huset når det kommer til belysning. LED er komfort, trivsel og økonomi!


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg