torsdag 17. desember 2015

Iittala kastehelmi kakefat på stett

Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Bredt sortiment av alle sesongens fineste farver og design. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste.

Oppdag vårt utvalg her! Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og produsenter. Designen er lekker og diskret og gjør fatet ideelt til mange ulike anledninger. Vanlig pris: kr 5900.


Special Price kr 4425. Kastehelmi betyr duggdråper på finsk. Førpris 64- 54- iittala teema avlangt fat 16x37cm hvit. Fri frakt på denne forsendelsen.


Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online.

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. Tåler oppvaskmaskin, glassvask opptil 55˚C.


Kategorier: Til bordet, iittala. Husk at DU FÅR bonuskroner på alle artikler som er merket med bonussymbolet! Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega.


Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Les tester og omtaler før du kjøper. På lager, rask levering 1-dager. Iittala skaper design som alle kan relatere til. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg.


Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Finn laveste nettpris her. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Kakefatet har et meget eksklusivt design som er inspirert av duggdråper. Fatet passer til alle anledninger!


Ordinarie pris 64kr. TERTEFORM 25CM – Christiania. Cyber Monday - Opp till på tusenvis av produkter.

Kan leveres innen julaften. Seriens distinkte mønster er inspirert av duggdråper som skinner som perler i morgensolen. Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg