torsdag 3. desember 2015

Praktisk entre

Praktisk entre

Kanskje finner du noen ideer til din egen gang blant disse ti entreene som har vært på trykk i interiørmagasinene Bonytt og Rom123. Jo flere familiemedlemmer man er, jo mer rot og ytterklær blir det. Ikke vær redd for å inkludere spennende detaljer som piffer opp rommet.


Praktisk entre

Dra inn elementer som du vanligvis vil ha i rom man oppholder seg mye i. Blomster, bøker, vaser og speil passer godt inn og skaper en fin atmosfære. God oppbevaringsplass til sko, jakker og luer er også veldig praktisk for å holde det ryddig. Hva er din smarteste oppbevaringsløsning? De tre Bestå-skapene fra Ikea. Her er det plass til mange par sko og noen kurver til luer og hansker.


Skapene er både praktiske og stilrene, og det er viktig for meg. Praktisk sittebenk med oppbevaringsmuligheter. For å gjøre entreen til et hyggelig inngangsrom foreslo interiørkonsulenten også å lage en benk mot trapperommet. FØR: Entreen virket kaotisk og lite innbydende.


Gangen var fargeløs og manglet skikkelig belysning. FOTO: Tia Borgsmidt ETTER: Utgangspunktet var ikke spesielt spenstig: En smal, mørk og rotete gang. For å få følelse av luft og plass, er oppbevaringsløsninger og god belysning alfa og.


Med smarte entrémøbler kan du utnytte entréarealet på beste vis, om entréen er stor eller liten. I våres sortiment finner du alt til opbevaring av sko, overtøj, paraplyer og nøkkler. Innred din entre med funksjonelle og flotte møbler og skap et godt førstehåndsinntrykk av ditt hjem.


Praktisk entre

Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Tidligere hadde man alltid dør til et vindfang eller entre – men med dagens byggestandard er det egentlig helt unødvendig, og vi føler at en dør alltid bare er i veien, sier Martin. Del – Gulvet er et sort gummigulv – praktisk og slitesterkt tenkte vi, og perfekt for små barneføtter fulle av gjørme etter lange fine dager ute.


Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang?


GeegrgonEntreen var lang og smal, og vanskelig å utnytte, og eieren ønsket et hyggelig inngangsparti som også fungerte i en travel hverdag for familien på fire. Hattehyller passer perfekt til entréen, som vil utnytte plassen best mulig og ikke har så mye, som skal oppbevares i entréen. Finn hattehyller enten med.


Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle.


Entreen er det første som møter oss når vi kommer inn døren. Her vil vi ha smarte oppbevaringsløsninger, møbler som tar liten plass og detaljer som sikrer et. Samtidig er det viktig at du tar praktiske hensyn, slik at entréen blir enkel å leve med i hverdagen. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg