fredag 27. mai 2016

Flaskeåpner nøkkelring

Endelig kan du kombinere smykkene dine med noe praktisk. Design din egen nøkkelring med ditt eget bilde eller få den gravert med ditt eget navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. De kuleste flaskeåpnerne finner du hos CoolStuff. Stilig flaskeåpner formet som en lekker dame med nøkkelring så du alltid har den tilgjengelig.


Enkel og stilren flaskeåpner i forskjellige farger som kan festes som nøkkelring på dine nøkler.

Sport Norge Ålgård AS) Ole Nilsensvei 25. Vår splitter egne flaskeåpner med nøkkelring , nå kan du raskt slukke törsten med denne i din nærhet. Elegant blå farge ved hjelp av en elegant BRL logo på, festes raskt og enkelt på din nøkkel knippa slik at du alltid har den i nærheten!


Prisen gjelder per stykk. Smart nøkkelring med flaskeåpner og fem fargeglade karabinkroker. Strømlinjeformet LED-lampe i aluminium. De fleste har alltid nøklene med seg og vet hvor de er.


Flaskeåpneren kan dog være vanskelig å finne.

Mens man fikler rundt for å finne den forba. Men det er det ingen grunn til når flaskeåpneren er en nøkkel som sitter i nøkkelknippet. Merking skjer enten med trykk eller gravering.


Nøkkelring og flaskeåpner med elgmotiv. Lengde på flskepåpneren 5cm - Ringens diameter er cm. Skal du ha fler en stykk. Ta kontakt pr mail post(AT)patriotisk. Vi lager flotte flaskeåpner badges med ditt design.


Vi trykker våre flaskeåpnere i CMYK så du kan bruke alle de fargene du ønsker. Keta nøkkelring med flaskeåpner. Solid nøkkelring i metall formet som en flaske og med det norske flagget. Omar rektangulær nøkkelring.


Klassisk nøkkelring med skjult lås. Leveres i fargene rø blå eller sølv. Bli den første til å omtale “Karbinkrok- nøkkelring med flaskeåpner ” Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Med denne praktiske gaven har man alltid en flaskeåpner tilgjengelig. En meget praktisk gave!

En nøkkelring som ikke bare holder styr på nøklene dine, men som også åpner flaskene dine når du blir tørst. Få ditt motiv printet på en flaskeåpner. Kan også lages om til en nøkkelring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg