tirsdag 30. mai 2017

Gardinskinne princess

Riktig valg av veggfester gjør både gardinopphenget blir lettere å montere, og at gardinene henger trygt og pent. Annet praktisk utstyr som hjørneskjøt, omtakskroker, spiraler og rynkebåndskroker finner du også hos Princess. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Du kan også bestille egen konsulent på nett.


Målbestilt gardinskinne. Ikke inngå kompromiss, få den veggmonterte eller takmonterte gardinskinnen etter dine mål. Vi kapper til nøyaktig lengde. En gardinskinne trenger ikke alltid å være rett.


Våre gardinskinner kan du få rundbuet, vinkelbuet eller spesialbuet etter dine unike ønskemål. Les mer år med gode tilbud. Gardinskinne FLEXI 240cm hvit Pr. Skandinaviske røtter. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Hvis du er typen som liker best å handle på nett fra egen sofa har det mange fine fordeler. Du har også tretti dagers åpent kjøp, og det er fri frakt når du handler for over kr 499. Du former rynkene ved å dra i snorene. Bak på båndet trer du i rynkebåndskrokene som du siden hekter i øyet på ringene som igjen henger på gardinstangen, eller i glideren som allerede sitter i skinnen.


Du skal alltid sy på rynkebåndet i glatt. Hvis du ønsker deg litt forandring, men ikke er helt klar for et oppussingsprosjekt, er også nye gardiner fra Princess en anledning til å skape litt forandring ved bare noen få klikk. Skulle du onbestemme deg angående en farge eller vare, kan du bytte i alle våre butikker over hele landet. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler. Se alle våre gardinstenger på IKEA. Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine.


Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte. Populær og diskrè oppheng som passer utmerket til lettere gardiner. Handle trygt på jotex. Kan monteres hvor som helst, også i taket.


Glidere følger med i pakken. De reduserer også støy utenfra og bidrar til å holde kulden ute (eller varmen). Det finnes to klassiske alternativer å velge mellom når du skal henge opp gardiner.


Når gardinen strekker seg fra tak til gulv skaper du et inntrykk av at rommet har en høyere takhøyde. Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner. Alle produktene lages.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg