torsdag 23. november 2017

Lydplanke test 2015

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Den enkleste og mest elegante løsningen på lydproblemet er en lydplanke. En separat høyttaler, hvor alt av høyttalerelementer, forsterkning og prosessering av det digitale lydsignalet fra film eller musikk er bygget inn i ett og samme kabinett.


I denne testen ønsker vi å finne ut hvor bra lyd man kan få fra en lydplanke til under 6. Vi har satt som krav at ekstern subwoofer må følge med i prisen, da all erfaring tilsier at det ikke er nok kabinettvolum i en lydplanke til å gi nok bass på egenhånd. Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd.

TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua. Les også: test av Sonos Playbar og andre lydplanker.


I tillegg til den kraftige lyden er det godt med tilkoblingsmuligheter. Og selv om JBL Bar 3. Og alt dette får Lyd og Bilde til å gi JBL Bar 3. Best i test stempel. Gudskjelov er det fullt mulig å oppnå en lydkvalitet som TV-apparatet ellers bare kan drømme om, uten å fylle stua med høyttalere og kabler i alle kriker og kroker.


Denne gir en lyd langt mer fargerik og fyldig enn TV-en klarer på egenhånd.

Anerkjent lydmerke får slakt i stor test av lydplanker. Samsungs lydplanke HW-K8får poeng av 1mulige i det respekterte britiske. Mange nye TV-kunder rasker med seg en lydplanke på kjøpet, like selvsagt som en ekstra HDMI-kabel eller et veggfeste.


Samsungs mest kostbare lydplanke i denne testen er et solid valg om du helst vil klare deg uten subwoofer, men ikke har plass til den litt massive løsningen fra Canton. Dette er nemlig en helt streit, svart planke som gjør akkurat det den skal: Leverer god lyd både til musikk og film. Med en lydplanke får du mye bedre TV-lyd enn fra TV-ens egne høyttalere. Lydplankene er blitt mye bedre de siste årene, gir til dels oppsiktsvekkende god ly og har egenskaper for å bli den eneste høyttaleren du behøver i stua, både til TV-lyd og musikk.


Få førsteklasses lydkvalitet med lydplanke fra NetOnNet. Når det kommer til lydkvalitet og filmopplevelser, deler vi gjerne kundene i to grupper. I tillegg er Beam forberedt for stemmestyring, som på sikt kan gjøre fjernkontrollen overflødig. Sonos Beam måler centimeter i lengde og tar derfor ikke mye plass under tv-en eller på veggen.


En lydplanke er midt i blinken for svært mange som ønsker et godt steg opp i lydkvalitet fra de pinglete høyttalerne som sitter innebygd i TV-en. Den er likevel ikke nødvendigvis det optimale valget om du først og fremst skal bruke den til musikk. Da vil et tradisjonelt stereoanlegg gi bedre lyd for pengene.


Er du på jakt etter en ny soundbar? For disse kan en lydplanke være tilstrekkelig, og vår test viser at selv enkle planker utgjør en enorm forskjell i forhold til den originale TV-lyden. NetOnNet tilbyr et bredt sortiment for ekstra bra TV-lyd. For lydplanker finnes i en rekke forskjellige utforminger og prisklasser.


Artikkelen sier videre: Kan styre smarthjem med stemmen, og endelig har et Sonos-produkt fått HDMI.

Gir TV-lyden en ny dimensjon, med naturlig og fin klang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg