tirsdag 15. september 2015

Skjærebrett plast

Skjærebrett plast

Bestill skjærebrett for restaurant, hotell og café i VEGAs nettbutikk. Tollet og klart til hurtig levering! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Finn laveste nettpris her.


Skjærebrett plast

Praktiske skjærebrett hvor du lett kan skille mellom rått kjøtt og ferske grønnsaker. Det er viktig å bytte skjærebrett regelmessig. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre.


Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Spekebrett i hard PE HD 5plast , som er velegnet som skjæreunderlag. Plastmaterialet – HD 5har meget gode non-stick-egenskaper.


Skjærebrett i matvaregodkjent plast. SKJÆREBRETT PLAST 29X20CM Flott skjærebrett med grå gummikant. Brettet er har skjæreflate i PP- plast og kanten er laget av TPE-gummi. Kanten er sklisikker og gjør at skjærebrettet ligger stablit på bordet.


Klassisk skjærebrett i like klassisk format. Lavet i hard plast , godkjent til levnetsmidler. Bestil her på hjemmesiden etter de mål du ønsker.


Skjærebrett plast

Klebefri overflate, derfor også meget egnet som malerunderlag. Plast er et praktisk og populært materiale til kjøkkenet. Vi har et bredt utvalg av kjøkkenplast som frysebokser til oppbevaring av pålegg, middagsrester, matpakke og grønnsaker. De kan også brukes som oppbevaring av tørrvarer som pasta, ris og lignende.


Menuetts skjærebrett takler de aller fleste matlagingsoppgaver som den ambisiøse kokken kan finne på. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Kommer i fargene grønn, klar og rød.


Størrelsen er 3x H2mm. Sett med to skjærebrett i plast. Smart skjærebrett som også kan brukes som serveringsbrett. Uunnværlig til sommerens grillfester!


Skjærebrett plast

Kanten gjør skjærebrettet ideelt til håndtering av kjøtt og fisk, ettersom kjøttsaften holder seg innenfor kantene. NOK 14Førpris: NOK 24Rabatt- inkl. Med en god skjærefjøl i kjøkkenet blir oppgavene litt lettere. Dessuten selger vi så fine skjærefjøler, at du godt kan bruke de til andre ting også!


Når du skal hakke, strimle og dele er det viktig å bruke et underlag som både er snille mot kniven og kjøkkenbenken. Hos Europris finner du et utvalg av tre- eller plastikkfjøler til gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg