tirsdag 22. september 2015

Solspeil kremmerhuset

Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter.


Speil gir små rom følelsen av å være lysere og større. Vi tilbyr både store og små speil, i forskjellige fasonger og med ulike rammer. Solspeil fra kremmerhuset. Den nordiske trenden fortsetter for fullt denne høsten. Hos Kremmerhuset finner du stilrent og lekkert interiør i materialer som lys marmor, metall, keramikk og spennende tekstiler.


Fargepaletten beveger seg mellom valørene av rosa lyng og vinterhimmelens mange nyanser av blått og grått, krydret med grønt fra gnistrende nordlys. Tipper at de kommer hit snart også, bare vent å se. Jeg har derimot laget min egen variant.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser. Stort utvalg av speil, bilder og bilderammer. Hos oss finner du de siste trendene og base-varene. Vi har det du trenger til hjemmet! Med et speil, enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et.


Tore-Garden har blandet interiør fra bla. Mitt Skattekammer AS. Kanske kan den få det hos dig? Köpt för 999:-, säljes för 500. Her har min lille samling med solspeil fått hedersplassen midt på bordet.


Det bakerste er fra HM Home, det i midten fant jeg på loppis og det foran er kjøpt på Kremmerhuset. Vanligvis bruker jeg å dekke midten av bordet med blomster, men med disse speilene fikk bordet nok pynt. Pen fra avstan litt vrengt speilbilde.


Ok minus for pengene. I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Puter på seng fra Kremmerhuset , Kid og Ellos. Taklampe, ”Tvist”, fra Skeidar.


Glassholdere på vegg fra Lagerhaus med planter fra Plantasjen. Telysholdere på vegg fra Lagerhaus. Liten krakk fra Kremmerhuset. Led kubbelys, kr 7 fra Ikea. Løper, grønn, fra Ellos.


Led-telys, kr 6 fra Ikea. Store og små speil til alle rom. Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller.


SOFIES VILLA NETSHOP. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg