torsdag 24. september 2015

Uttrekkbart spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg.


La deg inspirere av våre uttrekkbare spisebord i ulike design. Da har du nemlig muligheten for å utvide antallet av sitteplasser uten, at du må kjøpe nye bord. Du kan med et spisebord med uttrekkk lett forvandle spisebordet ditt til et eksklusivt festbord. Med et spisebord som kan utvides kan du spise en intim og koselig frokost for to om morgenen og invitere venner på kortspill om kvelden. Et bord som vokser med oppgaven gir deg plass til både maten og menneskene du er glad i. Hvis sloganet forsiktig alltid forsikret er nær deg og i det minste delvis reflekterer din personlighet, kan foldebordene vise seg å være møbler du kan føle med en oppriktig og varm følelse.


Uttrekkbart spisebord

Spisebord uttrekkbart - praktisk og stilig. Møbelverket er ideelt for både interiør arrangert på en moderne og mer tradisjonell måte, som det sikkert vil ta med litt minimalisme og modernistisk stil. Somerset spisebord er et moderne, svart bord i eikefiner. Med en total lengde på 280cm får du plass til fem personer på hver langside samt en på hver ende. IKEA - BJURSTA, Uttrekkbart bor brunsvart, Uttrekkbart spisebord med tilleggsplate.


Gir plass til 4–personer, og du kan tilpasse bordets størrelse etter behov. Skjult låsefunksjon forhindrer åpning mellom platene, og holder tilleggsplaten på plass. Plass til 4-personer. Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene?


Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Et spisebord samler familie og venner rundt gode opplevelser.


Hva med et plasseffektivt rundt spisebord , eller et uttrekkbart spisebord til middagsselskapet. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet.


Uttrekkbart spisebord

Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Moderne spisebord med lekre, solide kryssben. Her kan man enkelt få samlet familie og venner rundt et mer sosialt bord.


Bena gjør det enkelt å plassere flere stoler rundt bordet. Det medfølger illeggsplater til bordet som gir det en størrelse på 200cm. Vi har resultater for Uttrekkbart spisebord til de beste prisene.


Uttrekkbart spisebord

Bordet kommer også med en diameter på 1cm. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Elegant uttrekkbart spisebord.


Hvit glanset bordplate i MDF, og ben i heltre eik. Det moderne spisebordet vil se vakkert ut i enhver spisestue, spiseplass på kjøkkenet og i stuen eller overalt ellers der du ønsker å samles til et stilfullt måltid. Dette har vi ventet leneg på og nå er det her! CPH spisebord er designet av Ronan and Erwan Bouroullec for Hay kommer endelig med ileggplater! Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest.


Uttrekkbart spisebord

Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil. I vårt store sortiment av kvalitetsmøbler finner du et bord som passer dine behov. Et fire meter langt spisebord vil derfor okkupere unødig mye plass i stua, og er en dårlig idé dersom du er ute etter å utnytte plassen mest mulig effektivt. Hos oss finner du både kjøkkenbord og spisestuebord.


Et svar på denne utfordringen er spisebord med uttrekk, altså bord som kan forlenges ved å legge i ekstra bordplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg