mandag 7. september 2015

Eva solo kaffebrygger

Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Med en kaffebrygger får du det beste av kaffearomaen frem – spesielt hvis du sørger for å kverne bønnene selv, før du brygger kaffen.


Når du tilbereder vanlig kaffe med filter på en kaffemaskin, er det ikke like mye arbeid – men til gjengjeld garanterer vi en uovertruffen smak med den tradisjonelle kaffebryggingen.

Princippet og metoden er den samme, mens kandens udformning og egenskaber er forskellige. En enkel bryggemetode som trekker det beste ut av kaffebønnene. Eva Solo kaffebrygger.


Kaffen i glasskannen holdes varm ved hjelp av et isolerende trekk, og filteret har innebygd dryppfri. Kaffebryggeren benytter den mer tradisjonelle teknikken for å brygge kaffe, der man heller over varmt vann i filteret og lar det renne ned i kannen. Bli den første som omtaler.


Med dette slipper du å bruke papirfilter, og kaffens aroma bevares. Pour-over kaffebrygger – den klassiske måten å lage kaffe på, der vann og kaffebønner langsomt filtreres og får frem det beste i kaffen. Kaffebryggeren minder på mange måder om en stempelkande, men takket være det indbyggede filter i låget, er der ikke et stempel.

Brygget med forbilde i den opprinnelige metoden, bare kaffebønner tilsatt vann. Hell malte bønner i glasskannen og tilsett kokende vann. Rør rundt i sekunder og sett den dryppfrie filtertrakten og vippelokket på kannen. The brewing method is the same but the design and characteristics of the jugs are different.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Danmarks ledende designfirma. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk.


Den patenterte korken i rustfritt stål og silikon gjør at du kan helle nybrygget kaffe uten å risikere at det renner eller drypper. Det medfølgende vippelokket åpnes automatisk når man skjenker. Kaffen holdes varm af en isolerende dragt, og dragten kan fås i flere farver. Posen hjelper også å ta vare på varmen i tevannet.


Mange liker å lage sin egen dressing, og da er det en fordel å ha de riktige redskapene. Proppen sikrer at dressingen ikke tar smak fra andre ting i kjøleskapet. Designen er en kombinasjon av fortid og framtid hvor historie og moderne design møtes på en perfekt måte. Med Madam Solo kan du brygge din kaffe på to måter, hell over metoden eller filtrere kaffe metoden.


Må hentes på Hånes i Kristiansand. Det er en enkel bryggemetode, som til og med fremkaller det beste fra kaffebønnene. CafeSolo Kaffebrygger.

På filteret finnes den dryppfrie kanten. Kaffebryggeren fornyer den klassiske bryggemetode, hvor vand og bønner langsomt filtreres, og giver dig den bedste smag af kaffen og en fornem servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg