tirsdag 15. september 2015

Drywood takstein maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Fulldekkende maling til alle nye, tidligere malte eller beisede overflater.

Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp. Fornying av takstein blir nå mer og mer vanlig. Hver eneste dag blir taket utsatt for slitasje fra nedbør, sol, vin snø og is. Dette medfører til at taksteinen slites og over tid blir stygg. Vekst av alger og mose er også et stort problem.


Men å skifte ut hele taket er en stor kostnad. Da kan takfornying være en bra og fornuftig løsning. Vi forbeholder oss retten til uten varsel å endre oppgitte data.

Drywood maling er det beste jeg har brukt som vaktmester i mange år har prøvd stort set det meste,men ingen har samme egenskaper som Drywood. Resultatet er avhengig av konstruksjon, underlagets beskaffenhet, forarbei forbehandling, temperatur, luftfuktighet, påføring med mer. Er det tvil ved bruk av produktet be om ytterligere informasjon. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her!


Jotun sin Optimal maling er også støvtørr etter en halvtime i normalt sommervær. Vannbasert interiørmaling tørker så fort at du kan ikke gå tilbake og etterstryke områder du malte for min siden. At ikke flere har oppdaget Drywood skyldes vel det stusselige forhandlerapparatet.


Så dette er ikke akkurat unikt for Drywood. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Påføring av impregnering og maling vil selvsagt kunne gi et bedre utseende en kort periode, men det slites fort. Det kan også bli avskalling. Dermed får man ytterligere vedlikeholdsbehov, understreker Bøhlerengen, og føyer til at takstein allerede har en lang levetid hvis taket er vedlikeholdt på skikkelig vis.


I tillegg til eget utsalg i Tønsberg, har vi mange forhandlere som blant annet Jernia og andre selvstendige utsalgssteder spredt utover det ganske land. Robust silkematt maling som gir en fyldig, pen og rengjøringsvennlig overflate. Kan brukes som grunning og topp-strøk.


Inneholder ikke Texanol som er medvirkede årsak til heksesot.

Leveres i liter og liter. En vanntynnbar grunning for beskyttelse av utvendige takflater med takstein. DRYWOOD MESTERENS HUSMALING 10L, HVIT Dekkende maling til alle nye, tidligere malte eller beisede overflater. Det blir enten grunning og to strøk maling , eller tre strøk olje, så prisen er det samme. Med maling for takstein blir taket godt som nytt, til en brøkdel av prisen for ny stein.


Har du lyst til å fornye taket ditt, uten å måtte ta den store kostnaden for å bytte ut hele taket? Da er kanskje taksteinmaling fra Drywood noe for. Den avgjørende forskjellen med Drywood maling er at den inneholder fete alkydharpikser som er løst opp i vann.


Når du skal male huset og bruker Drywood maling får du en unik inntrenging i treverket, selv med høyt fuktinnhold (opp til ). Når malingen trenger inn, erstatter alkydharpiksen vannet som fordamper. Dekkende utendørs beskyttelse med meget god fargestabilitet og langværbestandighet. Produktet er på grunn av overflatestrukturen meget motstandsdyktig mot svertesopp. Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende.


Vi sprøytemaler med oppvarmet maling. Mose gjør også takstein mer mottakelig for gjennomtrengning av fukt. Mesternes husmaling, Drywood Ifølge ifi. Men takfornying er langt mer enn å male. Foto: Ronny Enger Vis mer.


Vi kan også levere maling til takstein , men det kreves en god del arbeid for å få et godt resultat. Heften til underlaget vil likevel ikke bli så god som på nye takstein fordi første strøk på ny betongtakstein påføres mens steinen er helt fersk. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk ikke kjøper glasert takstein , den er like fin i minst år og muligens også 1år. Ikke mose, selvaskende, slipper snø. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Alkydmodifisert akrylmaling for utvendig bruk på både tre og mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg