fredag 11. september 2015

Osmo olje

Ditt valg, vi har mulighetene. Billige og gode løsninger. Kjøp direkte i nettbutikken. Også godt egnet for kork og OSB.


Denne løsemiddelfrie oljen brukes av profesjonelle til innfarging av tregulv.

Osmo Hardvoksolje Topoil. Den er basert på naturlige oljer og vokser. Thanks to our in-depth competence in both areas, we know what counts in wood products and finishes. Det dtrenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Produkterna levereras sedan hem till dig.


För infärgning av trägolv inomhus. Posebna olja , razvita za zaščito individualnih zahtev lesa eksotičnih drevesnih vrst! Brezbarvna ali transparentna, svilnato mat, za zunanjo uporabo.

Posebej priporočljiva za vrtno pohištvo, terase in lesene kritine iz eksotičnih vrst lesa. Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett og kork. Utvikling gjennom erfaringer og tradisjoner… Om vi ser på furu, gran og andre sentvoksende råstoff til vår industri, tar det ca 1år å vokse og gro for å bli til en solid og stabil kvalitet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Den gir en diffusjonsåpen, vann og smussavvisende overflate som er meget slitesterk og motstandsdyktig mot f. Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Bruksområdet er alle typer tregulv, møbler, benkeplater, kjøkken ect. Den trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Gir en meget vannavvisende overflate og er enkel å vedlikeholde.


Er diffusjonsåpen, vannavstøtende og vil ikke sprekke eller krakelere. Påfør olje tynt og jevnt i treets lengderetning. Oljen skal tørke i 12t ved normal romtemperatur og luftfuktighet.


La så tørke til neste dag. Overflaten er da klar til forsiktig bruk. Bak våre produkter ligger det over års erfaring og lidenskap til tre som naturlig byggemateriale.

Ved å benytte våre produkter, vil treet beholde sin naturlige skjønnhet. Fargeløs for interiør. Matt inneholder naturlige oljer og vokser.


Diffusjonsåpen meget vannmotstandsdyktig og slitesterk sikrer et godt inneklima. Manuell på føring: Rør godt om før og underbruk. Begynn å olje langs lister tilsvarende -gulvbord. Påfør så oljen i bordet lengderetning i jevne og tynne strøk med lakkpensel eller korthåret ull.


Jobb slik - bord av gangen. Både på eikegulv (tidligere oljet) og et spisebord i eik. Veldig godt fornøyd med resultatet. Virker å være veldig bestandig og vedlikeholdsfri.


Den koster mer enn feks Jotun, men deler jeg det på antall timer spart med tidligere erfaringer så kommer jeg veldig godt ut av det likevel. Hvor lenge den holder i vær og vind gjenstår å se. Men så langt, veldig fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg