torsdag 24. september 2015

Veggklokke jysk

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr.


Ramme i plast i antikkutførelse. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen?


Veggklokke jysk

Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker. Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Derfor er det praktisk med en kjøkkenklokke som gir oversikt over tiden og som er enkel å få øye på.


Et annet praktisk redskap er en vekkerklokke på nattbordet. Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker!


Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Rustfritt stål Tåler oppvaskmaskin. Se alle relaterte produkter.


Veggklokke - Best pris i Norge! Ikke gå glipp av gode tilbud! Få bedre kontroll med en flott veggklokke eller bordklokke fra JYSK. Clokk Couture veggklokke – roségull-hvit – House Doctor.


Veggklokke jysk

KitchenTime selger klokker fra kjente varemerker! Så en sølvfarget rund veggklokke på Europris her om dagen. Det er sånn klokke med løse tall som man klisterer på veggen alt etter hvor stor. De har og en på jysk , men jeg liker den på Bohus bedre.


Med Ora klokke hengende på veggen, kan du nyte den måten de konvekse tallene kastet diskret skygger langs kanten av sirkelen. Kontrasten mellom det keramiske materialet og perspex at hendene er laget av gir en moderne edge til den enkle veggur. Den går på batterier (x AA, ikke inkludert). Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Til deg som vil foran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg