fredag 18. september 2015

Oppbevaring under trapp ikea

Oppbevaring under trapp ikea

Justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet. Knotter og håndtak selges separat. Man bør være to for å montere møbelet. Dersom du leter du etter en oppbevaringsløsning som kan plasseres under skråtak er PLATSA perfekt for deg. Fordi PLATSA-systemet er modulært kan du velge at skapene skal ha forskjellige høyder slik at det også kan få plass under for eksempel et skråtak eller en trapp.


Smart oppbevaring under senga. Trenger du mer oppbevaringsplass? Sengekasser er en smart løsning for både små og store rom. Med oppbevaring under senga kan du legge ting som dyner og sengetøy i sengeskuffer, eller i en oppbevaringskasse ved fotenden av senga.


På den måten er alt ute av syne, men likevel lett tilgjengelig. Om du foretrekker å gjemme vekk klærne, kan du plassbygge et skap under trappen – og så er det bare å lukke døren. Hvis du vil ha ytterklærne dere bruker mest hengende framme, kan du velge en kombiløsning med et lite skap til skiklær, sommerjakker og de skoene du ikke bruker til hverdags.


Oppbevaring under trapp ikea

Oppbevaring frå IKEA i kriker og kroker under trapp. Bruk plassen under senga til oppbevaring , det brukes jo ikke til noe. En to meter lang benkeplate fra Ikea fungerer som skrivebor med plass til to.


IKEA gir innredningstips for BoKlok husene spesielt. Rekkeshusene leveres med en innvendig bo samt teknisk rom under trapp. Lukk trappen Alle trapper er forskjellige, og rommene under likeså. I alle tilfeller lønner det seg å lukke åpningene mellom trappetrinnene, for det faller mye bøss og støv fra trinnene og ned i trapperommet. Hva vil du oppbevare?


Finn også ut hva du trenger oppbevaring til. Er det luer og votter som trenger et sted å bo? Sletbak forklarer at selv har hun kontorplass i kjelleren, hvor hun under trappen har fått laget et integrert skap som brukes til oppbevaring av bøker og permer. Kjøkkenet kan utvides til å gå under trappen. Sittebenk som går over i oppbevaring.


Bygge plattformmed oppbevaring på de nederste trinnene, og så ha åpen trapp over. Liten arbeidsstasjon eller lekekrok til barna. U- trapper kan bygges inn ved tette trinn og du kan lage ulike løsninger på de forskjellige flatene. Ofte er den oppunder en meter og på så dype hyller vil man aldri få skikkelig orden.


Oppbevaring under trapp ikea

Bygget inn bokhyller fra Ikea. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene. Det forblir et evig rot. Paret som bor i denne leiligheten bestemte seg for å bruke loftet til boareal og bygge en trapp opp dit.


Under trappen henger hyller fra Ikea , og håndtakene av lærreimer er selvlaget. Men hva med trappen ? Ifølge det amerikanske design- og interiørnettstedet Freshome kan man nemlig utnytte plassen under trappen til mange smarte oppbevaringsløsninger. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. I denne rekkehusleiligheten har eierne tenkt ut og bygget en smart løsning til familiens plassproblemer.


Mor i huset var lei av at sko, yttertøy og mange andre ting fikk entreen til å se rotete ut. Hylle laget til gang. Spesial laget kontor innredning i bjerk. Garderobeskap laget til under trapp.


Trappetrinnene er i heltre eik, laget i Polen. På dette soverommet blir det god plass til klær i skap og skuffer under trappen. Fennikel vises her som tett trapp med oppbevaring under.


Oppbevaring under trapp ikea

Plassen under trappen er en strålende mulighet til å skaffe seg et ekstra lite rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg