mandag 21. september 2015

Sigdal horisont

Trendkjøkken med slette fronter og innfreste grep. Tilgjengelig i flere farger og materialer. Se vår kjøkkenmodell her! En ny type kjøkkenbutikk! Her får du en helt ny kjøkkenopplevelse, med spennende kreative og digitale løsninger.


Her kan du enkelt tegne opp ditt nye kjøkken med vårt 3D-verktøy.

Begynn gjerne med å hente inspirasjon, finne din stil og samle prøvekort for fronter, håndtak, benkeplater og farger. Index Interiør AS Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av. Kjøkkeninnredning - Forhandler. Her finner du et bredt utvalg butikker og spisesteder, samt frisørsalonger, apotek, vinmonopol, bibliotek og en rekke andre servicetilbud.


Vi ligger i hjertet av Åsane, like ved Vestlandshallen. Kommer du med bil kan du bruke en av avkjøringene på Ei Åsane og kjøre mot Vestlandshallen. Horisont er lett å finne. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Hvitt kjøkken er finest!

Kan også brukes som overskap alene over kjøkkenbenk eller til for eksempel en garderobe. Meget spennende konsept. Stort formatsortiment i skuffer, skap og overskap. Fronten kan leveres i forskjellige malte farger med mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene.


Opplegget som ble gjort i dag med Noobwork var genialt. Selges fordi det ikke passet i høyden hos oss. Byttet fra et Kvik kjøkken og de har andre mål. Sigdal følger bransjestandard. Med forbehold om trykkfeil, endringer og utsolgte produkter.


HORISONT 9-(20) Prisene gjelder t. Forbehold om utsolgt og trykkfeil. DITT KJØPESENTER I HJERTET AV ÅSANE. PÅ ALT FITNESSUTSTYR FRA KJØPEUTBYTTE PÅ ALT DU HANDLER!


Også åpent for dropin søndag kl. Stengt grunnet bilcrossløp. Drømmer du om nytt kjøkken! Blå mixmaster fra Electrolux! TEST DIN REAKSJONSEVNE! LIGHTCHASER SPILL Kl.

Bli med på lek og moro og test ut hvor hurtig reaksjon du har. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Opp gjennom årene har vi hatt samarbeid med flere dyktige profiler.


Fotball har en sterk forankring i lokalsamfunnet i bydelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg