onsdag 9. september 2015

Shipolin skiskyting

Shipolin skiskyting

Du kan hjelpe ved å utvide eller endre den. Også Sjipulins eldre syster, Anastasija Kuzmina, har vore skiskyttar på internasjonalt toppnivå. For en gang var dette en idrett hvor alle hadde like muligheter til å vinne noe. Men den utviklingen er snudd nå.


Shipolin skiskyting

På den stående skytingen måtte Svendsen bruke to ekstraskud men så lenge russeren også havnet i trøbbel, så det fortsatt ganske greit ut. Svendsen ut før Shipolin , men vi skjønte raskt at Svendsen enten ikke hadde dagen eller gode ski. Eller en kombinasjon.


Dag for dag med første etappe i Lenzerheide 30. Det er virkelig by- skiskyting. Våt asfalt kan også gjøre at skiene glipper. Kumlokkene er merket av.


Shipolin skiskyting

Vi følger dem på hele den første runden. Vi har forhåpninger om at Tiril kan skyte bra. Mye tyder på at det kan komme til å bli skiskyting massestart for kvinner, men man vet ingen ting sikkert. Sikkert er det imidlertid at den internasjonale skismørings-mafiaen har gitt annet underlag til andre nasjoner – og grunnen er antakelig at industrien vil styre OL-resultatene fordi suksess i et land fører til økt bruk av skifett.


Opptak av simultanteksting. Tyskland skulle hatt et kanonlag her med Dahlmayer og Schempp. Hinz erstatter Dahlmayer som er syk. Anton Shipolin er førstemann som går ut på dagens 20-kilometer.


Shipolin skiskyting

Vi som har sett Bøkko vinne bil i Best av De Beste, føler på en måte at vi kjenner han, men det kommer skiskyting klokka halv fire, og i familier der man også spiser middag under store mesterskap og det er pappaen som lager all maten, kan skøytinga bli skadelidende. Russeren er i gang nå. Den gang det fantes radio starta skøytemesterskap med 5meteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg