tirsdag 1. september 2015

Sigural varmgrå

Sigural varmgrå

Malingen har en meget god slitestyrke, og er kjemikaliebestandig. Den egner seg også for gulv og vegger i landbruk. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Produktet består av består av en pigmentert herderdel og en epoksydel som blandes sammen. Teknisk datablad Egenskaper og fordeler Fremragende slitestyrke og kjemikaliebestandighet.


Skygrå, Varmgrå , Sølvgrå og Stålgrå. VIKTIG å lese brukerveiledningen godt før du starter å male. Giver ikke lugtgener og yder en meget god beskyttelse mod mekanisk slitage, van olie og kemikalier. Designe ditt kjøkken. Prøv dine valg i vår kjøkkensimulator.


Her kan du leke fritt med vår kjøkkeninnredning og finne en kombinasjon av front, benkeplate og. Du må logge inn for å kjøpe produktet. Slitstark och ett bra skydd för hårt belastade betonggolv En två-komponents vattenburen färg med mycket god slitstyrka och kemikaliebeständighet.


SIGURAL A VARMGRÅ 7L TO KOMPONENT EPOXY MALING. Kjøp Legg i handlekurv. Specialfärg för hårt belastade betonggolv. Fargeindikasjonene nedenfor er kun veiledende. Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer.


En verden av muligheter. Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Malingen er beregnet til indendørs brug på gulve og kan anvendes på mur- og betonflader i garagegulve, bryggers, kældre, værksteder, industrigulve mm.


Sigural varmgrå

Eksklusiv gulvolje for tre og parkett. NCS står for Natural Colour System, og er det eneste fargesystemet som beskriver farger nøyaktig slik vi ser dem. TreStjerner Gulvolje fremhever treets naturlige nyanser og struktur.


Det er lett og logisk å forstå, og. Epoxy gulvmaling, Bolidtop 50 liter, blå-grå. Rækkevidde er Liter pr. Find et stort udvalg af gulvmaling af epoxy hos Linolie123.


Alt fra kjøkken og entre, til vaskerom, kjeller, trapper og garasje er eksempler på anvendelsesområder. Anvendes indendørs på gulve og trapper af træ, parket og møbler. Trestjerner Gulvlak V. Den reduserer støvdannelse, gir en beskyttende hinne og forenkler rengjøring.


Bruksområde er gulv, vegger og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg