onsdag 16. september 2015

Cosmica solkrem

Cosmica solkrem

Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Laveste Pris i Norske NettButikker? De inneholder antioksidanter, som beskytter mot skadelige frie radikaler. Produktene er spesielt tilpasset det nordiske klimaet. Serien inneholder hudprodukter for både ansikt og kropp, samt solkrem.


Etterlater ikke huden hvit. Cosmica Face DAG OG NATT. Sollotionen kan påføres våt hu og trekker raskt inn i huden uten å virke klissete. Rapsoljen er naturlig rik på E-vitamin, og kremen er beriket med antioksidanten Q1 som beskytter mot frie radikaler. Huden din fornyes hele livet, men jo mer årene går desto mer hjelp kan den ha behov for.


Kleber ikke og trekker raskt inn i huden. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Det har åtte av dem bevist.


Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Finn cosmica solkrem nå på Kensaq.


Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Solkremene inneholder nøye utvalgte ingredienser som er både skånsomme og effektivt beskyttende. Vi ønsker deg det beste.


Utvalg av Solkrem hos Luxplus. Våre hudpleieprodukter er spesielt tilpasset for hud som er utsatt for et nordisk klima, og utviklet for å gi intensiv fuktighet. Intensivt fuktighetsgivende sollotion som gir umiddelbar beskyttelse mot UVA- og UVB.


Gratis og rask levering, kjøp i dag! Inneholder en kombinasjon av partikkelfilter og kjemisk filter. Varene er klare for henting. Ikke spar på solkremen! Mange bruker alt for lite solkrem og får ikke den beskyttelsen som står på tuben.


Cosmica solkrem

En håndfull med solkrem er nok til en smøring av hele kroppen. Husk at små barn trenger ekstra beskyttelse! Les mer som sollbeskyttelse og gode.


Lotionen trekker raskt inn i huden, uten å være klissete. Solkrem som gir umiddelbar beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler. Kjøp svanemerket solkrem. I tillegg til å ta hensyn til helse og miljø generelt, har disse vært testet for både parfyme, allergifremkallende stoffer og hormonforstyrrende stoffer. For å unngå allergifremkallende parfymestoffer, kjøp produkter uten parfyme.


Cosmica solkrem

Stoffer i nanoform skal merkes i all kosmetikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg